Takaisin ylös

Tietoturvakoulutus

Tietoturvakoulutus

Koulutustarjontamme vastaa yritysten ja organisaatioiden eritasoisiin tarpeisiin tietoturvan ja tietoliikenteen osaamisen ylläpidossa ja kehittämisessä.

Kouluttajillamme on 15 vuoden vankka kokemus tietoturva- ja tietoliikennekoulutuksista, aina yksittäisten henkilöiden koulutuksista vaativampiin ja laajempiin viranomaistason koulutuksiin. Joustavan koulutustarjontamme ansiosta pystymme huomioimaan sekä yritysten että yksilöiden erityistarpeet.

Erityisosaamistamme kuvastaa kybersodankäyntiä havainnollistava tietoverkkosodankäynnin kurssi, jolla verkoista ja tietojärjestelmistä vastaavat henkilöt pääsevät kokeilemaan kybersodankäynnin teoriaa käytännössä ennen tositilanteen eteen joutumista.

Toimipisteemme sijaitsee Finlaysonin alueella Tampereella, mutta asiakkaan toiveiden mukaan järjestämme koulutusta siellä missä tarve on.

Kurssimyynti

Ota yhteyttä, niin suunnittellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva koulutusratkaisu!

myynti@contrasec.fi
Puh. 03 3123 7133

Kehitä yrityksesi tietoturvaa kouluttamalla henkilökuntaasi, koska tärkein yrityksesi tietoturvaan vaikuttava tekijä on ihminen eli yrityksesi työntekijä! Lue lisää artikkelista Tietoturvakoulutus on yrityksen tietoturvavakuutus.