Takaisin ylös

Tietoturvapalvelut

Tietoturvapalvelut

Olemme apunanne tietoturvallisuuden kartoittamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä.

Tunnistamme asiakkaidemme tietoturvaongelmat ja ratkaisemme ne asiakaslähtöisesti. Kokemuksemme auttaa meitä toteuttamaan luotettavia ja kustannustehokkaita kokonaisuuksia. Rohkenemme kyseenalaistaa perinteiset vaihtoehdot tarjotaksemme paremmin asiakkaidemme tarpeita palvelevia ratkaisuja.

Auditointi

Tietoturvan auditointi on prosessi, jossa asiantuntijamme vertaavat olemassa olevaa tilannetta haluttuun tavoitetasoon. Tämä taso voi olla standardi, viranomaismääräys tai laki. Auditointiin liittyy usein myös kokeellinen testausosa, jolla selvitetään onko järjestelmässä aukkoja ja vastaako se käytännössä esim. dokumentaatiota.

Auditointiprojektin tuloksena asiakas saa raportin, jossa kuvataan tarkastettavan kohteen tietoturvataso, havaitut ongelmat sekä annetaan konkreettiset ohjeet korjausten tekemiseen. Haluttaessa olemme tottakai apuna myös ongelmien korjaamisessa.

Konsultointi

Konsultointipalvelumme tarjoaa resursseja ja erityisosaamista yritysten ja organisaatioiden tietoturvallisuuden kehittämistarpeisiin.

Hävitys

Tarjoamme erilaisia aineiston hävityspalveluita. Huolehdimme puolestanne niin käytöstä poistuvien kokonaisten konesalien kuin yksittäisten kovalevyjenkin tiedonhävityksestä.

Meillä on kokemusta erilaisista hävitys- ja purkuprojekteista, joissa olemme ottaneet vastuun hävitettävän kohteen purkamisesta, kuljettamisesta, aineiston tuhoamisesta ja hävittämisestä sekä kaiken tämän dokumentoinnista. Meille voitte siis ulkoistaa sen projektin ikävän osuuden, johon on yleensä vaikea löytää sekä halukkaita että luotettavia tekijöitä.

Varmistus

Varmistuspalvelumme turvaa tärkeät tietosi vahinkojen varalta. Lue lisää varmistuksesta.

Projekti- ja erikoispalvelut

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

myynti@contrasec.fi
Puh. 03 3123 7133

 

PROJEKTIT JA ERIKOISPALVELUT

Toimitusjohtaja
Timo Häkkinen
puh. 0400 624 341