Takaisin ylös

IT-Infrapalvelut

IT-infrapalvelut

Olemme täyden palvelun IT-talo. IT-infrapalvelumme tarjoavat yrityksellenne kattavat palvelinratkaisut, palvelinylläpito- ja valvontapalvelut, varmistuspalvelut sekä konesalipalvelut.

Suunnittelemme kanssanne turvallisen ja toimintavarman palvelinympäristön, joka ottaa huomioon liiketoimintanne erityispiirteet. Toteutamme IT-ympäristönne joustavasti tarpeidenne mukaisena palvelukokonaisuutena. Ylläpidämme IT-infraanne kuin omaamme, jatkuvaa kehittämistä unohtamatta.

Virtuaalipalvelin

Joustavasti skaalautuva kapasiteetti tekee virtuaalipalvelimesta kustannustehokkaan palvelinratkaisun, koska maksat vain tarvitsemistasi resursseista. Meillä palvelimet suunnitellaan aina asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan.

Hintaesimerkkejä

Virtuaali-perus alk. 39 €/kk
(1 VCPU-ydin, 3 Gt muistia, levytilaa 40 Gt, Linux, yhteysnopeus 100 Mbit/s)
Kustannuksiltaan edullisempi vaihtoehto, ratkaisuksi asiakkaille, jotka ovat valmiita joustamaan palvelimen käytettävyydessä ja tehossa edullisemman hinnan vuoksi. Huoltokatkot sopimuksen mukaan toimistoaikaan klo 8-16.

Virtuaali-teho alk. 79 €/kk
(1 VCPU-ydin, 3 Gt muistia, levytilaa 40 Gt, Windows, yhteysnopeus 100 Mbit/s)
Tarjoaa liiketoimintakriittiseen tarpeeseen käytettävyyttä ja tehoa. Huoltokatkojen määrä minimoitu ja toteutus sovitusti toimistoajan ulkopuolella klo 16-08.

Virtuaalipalvelinympäristömme

    • Vikasietoiset IBM v3700-levyjärjestelmät ja klusteroidut IBM x3650 M4-palvelimet kahdessa eri sortumatilassa. Levyjärjestelmien kuituyhteydet on kahdennettu.
    • VMware vSphere-virtualisointiympäristössä lähes kaikki järjestelmän ylläpitotoimenpiteet voidaan tehdä joustavasti aiheuttamatta katkoksia asiakkaan liiketoiminnassa.
    • Varmuuskopiointi VMware Data Protection-tuotteella toiseen sortumatilaan.

Fyysiset palvelimet

Toimitamme myös fyysisiä dedikoituja palvelimia joko vuokralle kuukausiveloituksella tai alihankkijaverkostomme kautta omaksi ostettuna. Palvelimet voidaan sijoittaa meidän omiin konesaleihin tai asiakkaan osoittamaan paikkaan.

Varmistuspalvelu

Varmistus turvaa tärkeät tietosi vahinkojen varalta. Tälläisia liiketoimintakriittisiä varmuuskopioitavia tietoja voivat olla esimerkiksi asiakas- tai ajanvaraustiedot, jotka voivat kadota haittaohjelman, laitevarkauden tai yhtä hyvin inhimillisen erehdyksen vuoksi.

Tärkeät tietonne varmuuskopioidaan sovitusti yrityksemme tietovarastoon, josta menetetyt tiedot pystytään tarpeen tullen palauttamaan nopeasti käyttöönne. Näin liiketoimintanne jatkuminen mahdollistuu menetyksistä huolimatta.

Laitteita pystyy ostamaan jälkikäteen, mutta menetettyjä tietoja ei. Kun varmuuskopiointi suunnitellaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden mukaan, on se hyvin edullinen vakuutus liiketoiminnan jatkumiselle. Sijoitus, jonka todellinen arvo tulee valitettavasti esiin vasta kun vahinko on jo sattunut.

Tarjoamme myös työasemien varmuuskopiointia.

Konesalipalvelut

Konesalimme sijaitsevat useissa eri sortumatiloissa Finlaysonin vanhalla tehdasalueella Tampereen keskustassa.

Monipuoliset salimme lisäpalveluineen mahdollistavat räätälöityjen palvelukokonaisuuksien tarjoamisen joustavasti asiakkaan tarpeet ja liiketoiminnan luonteen huomioon ottaen.

Hinnoitteluumme vaikuttaa edullisesti eritasoisten saliemme luomat edellytykset tarjota poikkeuksellisen tarkasti juuri asiakastarpeen mukaista palvelua, jolloin asiakas ei maksa mistään ylimääräisestä.

Tarjoamme jokaiseen saliin vahvan fyysisen turvallisuuden, valvotun jäähdytyksen ja nopeat tietoliikenneyhteydet. Tilakohtaisina lisäpalveluina tarjoamme mm. asennus-, ylläpito-, varmistus- ja etäkäyttöpalveluita. Myös virtuaalisen kapasiteetin palvelut ovat helposti yhdistettävissä fyysiseen rautaan. Konesalimme täyttävät kotimaisten turvallisuusviranomaisten vaatimukset.

Tarjoamme konesalipalveluitamme sekä täydellä ylläpidolla, että Colocation-palveluna. Colocation-mallissa asiakkaalle valitaan konesaleistamme asiakkaan turvallisuusvaatimuksia vastaava konesali, määritellään räkkitilantarve sekä tarvittava tietoliikenneyhteys. Asiakas voi sijoittaa omistamansa laitteet saliimme, mutta yhtä hyvin me voimme myydä tai vuokrata tarvittavat laitteet asiakkaalle. Lue lisää Colocation-palvelun eduista.

Konesalimme ovat turvallinen ja kustannustehokas sijoituspaikka niin yksittäisille pienemmille laitteille tai palvelimille, kuin kokonaisille räkkikaapeillekin.

Kuukausiveloitus alk. 59 €/kk (sis. 1U, 100W, 10 Mbit/s (Best effort)

Olemme apunanne myös erilaisissa konesaliprojekteissa, kuten konesalin rakentamisessa, purkamisessa, muuttamisessa sekä ulkoistamisessa.

Palvelinylläpito

Asiantuntijamme valvovat palvelimienne toimintaa ja hoitavat puolestanne tietoturvapäivitykset ja huoltotoimenpiteet sekä ylläpitävät käyttöjärjestelmät, sovellusalustat, tietokannat, levyjärjestelmät ja verkkokomponentit.

Palvelimen ylläpitoa tarjoamme valittujen osien perusylläpidosta koko IT-infran kattavaan täysylläpitoon. Olemme apunanne myös palvelinympäristöjen muutos- ja kehitysprojekteissa.

Asiakkaanamme tiedät missä palvelimesi ovat ja kuka asiantuntijoistamme niitä hoitaa.