Takaisin ylös

IT-kumppanuus

IT-kumppani tukenasi IT-asioissa

Olemme joustava IT-kumppani yrityksesi eduksi, sillä suorien kustannussäästöjen lisäksi kumppanuus kanssamme tarjoaa paljon muitakin etuja.

KIINTEÄT KULUT: Kiinteähintainen palvelusopimus takaa ettei yllättäviä kustannuksia synny. IT:n kehittäminen ja toimivuus on kumppanuutemme yhteinen tavoite, johon meidän on luonnollista sitoutua, sillä asiakkaan ongelmat tietävät meille aina lisäkustannuksia.

TEHOKKUUS: Koska tuottamamme palvelut ovat meidän ydinosaamistamme, pystymme tuottamaan ne tehokkaammin kuin asiakas itse. Asiakkaan oma toiminta tehostuu, kun hän voi keskittyä omaan liiketoimintaansa.

PALVELU: Asiakkaidemme ei tarvitse soitella ja jonotella valtakunnalliseen asiakaspalveluun, vaan heitä palvelee aina nimetty asiantuntija, joka tuntee asiakkaan IT-ympäristön kuin omat taskunsa. Aikaavievien pohjaselvitystöiden sijaan voidaan keskittyä heti varsinaisen ongelman ratkaisemiseen. Yrityskokomme ja sitoutunut henkilöstömme takaa toiminnallemme notkeuden, joka taatusti näkyy palvelussamme.

KEHITYS: Asiakkaan IT:n kehittäminen on meidänkin intressi. Mitä tehokkaammaksi, toimintavarmemmaksi ja turvallisemmaksi asiakkaan IT-ympäristö saadaan, sitä helpompaa on meidänkin työmme.

IT-KARTOITUS

IT-kartoitus on hyvä lähtökohta yhteistyökumppanuudelle.

IT-kartoituksen avulla selvitetään yrityksen tietotekniikan nykytila ja raportoidaan siinä havaitut ongelmat ja kehitystarpeet, esitetään ehdotukset tilanteen korjaamiseksi sekä dokumentoidaan IT-ympäristö.

Kartoituksen laajuus määritellään asiakkaan kanssa, mutta se voi kattaa esim. työasemat, palvelimet, lähiverkon, tietoliikenneyhteydet, tietoturvaratkaisut sekä sovellukset ja niiden lisenssit.

Esimerkki onnistuneesta it-kumppanuudesta

Kansainvälistymis- ja kasvupaineen alla olleelle teollisuusalan yritykselle tehtiin toimiston IT-infrastruktuurin kartoitus. Kartoituksessa havaittiin, että yrityksen palvelinkapasiteetti, varmuuskopiointi sekä tietoliikenneyhteydet eivät olleet riittävällä tasolla. Myöskin tietoturvallisuudessa oli parantamisen varaa. Asiantuntijamme raportoivat asiakkaalle kehitysehdotuksensa ja siitä alkoi pitkä, yhä jatkuva, yhteistyökumppanuutemme.

Nykyään yrityksellä on yritystoimintaa 45 maassa ja tuotantoa 12 maassa. Ylläpidämme yrityksen virtuaalipalvelimia konesaleissamme ja tuotamme tukipalveluita 5 eri maahan, joista muutamassa maassa vastaamme myös verkko- ja palvelinratkaisuista. IT-kartoituksen perusteella asiakasyrityksemme valitsi tarjoamamme IT-ympäristön kokonaisratkaisun ja siitä lähtien heidän tieto- ja viestintäteknologian ongelmat ovat olleet meidän ratkaistavina.