Asiantuntijamme valvovat palvelimiesi toimintaa ja hoitavat puolestasi tietoturvapäivitykset ja huoltotoimenpiteet sekä ylläpitävät käyttöjärjestelmät, sovellusalustat, tietokannat, levyjärjestelmät ja verkkokomponentit. Tarjoamme palvelimen ylläpitoa valittujen osien perusylläpidosta koko ICT-infran kattavaan täysylläpitoon. Olemme apunasi myös palvelinympäristöjen muutos- ja kehitysprojekteissa.

Asiakkaanamme tiedät missä palvelimesi ovat ja kuka asiantuntijoistamme niitä hoitaa.

Palvelinylläpito - Palvelimen ylläpito - ICT-infran täysylläpito [ Contrasec

Pystymme huomioimaan poikkeuksellisen hyvin erityistarpeenne ja toiveenne liittyen esim. palveluaikoihin tai tietoturvaan. Esimerkiksi huoltokatkoa vaativat ylläpitotoimet ovat sovittavissa joustavasti silloin kun ne parhaiten liiketoiminnallesi sopivat ja tietoturvasta meillä on yli 15 vuoden kokemus.

Valvomme palvelimiasi liiketoimintasi vaatiman palvelutasosopimuksen (SLA) mukaisesti, halutulla vasteajalla sekä liiketoimintasi edellyttämällä käytettävyystasolla. Palvelun käyttöönottovaiheessa määritellään käyttötarkoituksen ja kriittisyyden perusteella valvottavat kohteet, joiden valvonnan avulla varmistamme palvelimienne häiriöttömän toiminnan. Valvottavien kohteiden kriittisyys vaikuttaa valittavaan palvelutasoon. Valvonta voi olla ympärivuorokautista tai tiettyyn palveluaikaan sidottua. Voimme valvoa ja ylläpitää puolestasi, mutta voimme myös tarjota oman yrityskohtaisen näkymän valvontatietoihin, jolloin voit itse huolehtia valvonnasta. Valvontapalvelusta saatavan datan avulla pystymme myös seuraamaan infran vanhentumista ja suunnittelemaan sen päivittämistä ennakoivasti.

Lue lisää konesalipalveluistamme, valvonnasta sekä virtuaalipalvelimistamme.