Joustavasti skaalautuva virtuaalipalvelin on kustannustehokas palvelinratkaisu, koska räätälöimme sen tarpeidesi mukaan ja maksat vain resursseista joita käytät. Jos tarpeesi muuttuvat, on resursseja helppo muuttaa. Halutessasi teet sen helposti myös omasta hallintanäkymästäsi.

Meidän tuottama virtuaalipalvelin on oikea ratkaisu sinulle, jos on haluat tietää missä palvelimesi ja tietosi sijaitsevat, kuka niistä pitää huolen ja keneen voit ottaa yhteyttä kun on kysyttävää tai tarvitset apua.

Virtuaalipalvelin - Skaalautuva palvelinratkaisu [ Contrasec

Nutanix

Tarjoamme virtualisoitua kapasiteettia VMwaren ja Microsoftin virtualisointiohjelmistojen (hypervisor) lisäksi Nutanixin hyperkonvergoidusta ympäristöstä.   

Konesaleistamme tuotettu virtuaalipalvelin

Ylläpito ja tuki
Voimme ylläpitää virtuaalipalvelinta puolestasi tai voit hoitaa ylläpidon itse. Joka tapauksessa käytössäsi on ammattimaisesti ylläpidetty konesaliympäristö, ammattitaitoinen henkilökunta sekä monipuoliset lisäpalvelumme.
Oma hallintanäkymä
Oman hallintanäkymän käyttö mahdollistaa joustavan kapasiteetin määrittelemisen ja skaalautumisen räätälöityjen mallipohjien avulla sekä helpottaa mahdollisten ongelmatilanteiden selvittelyä.
Skaalautuva
Virtuaalipalvelimen resurssit määritellään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja ne ovat helposti muokattavissa.
Varmuuskopiointi
Huolehdimme virtuaalipalvelimen varmuuskopioinnista sopimuksen mukaan. Varmuuskopioimme virtuaalikoneen toiseen sortumatilaan eri levypinnalle.
Vikasietoinen ympäristö
Vikasietoiset IBM v3700-levyjärjestelmät ja klusteroidut IBM/Lenovo x3650 -palvelimet sijaitsevat kahdessa eri sortumatilassa. Levyjärjestelmien kuituyhteydet on kahdennettu.
Ei huoltokatkoja
VMware vSphere-virtualisointiympäristössä lähes kaikki järjestelmän ylläpitotoimenpiteet voidaan tehdä joustavasti aiheuttamatta katkoksia asiakkaan liiketoiminnassa.
Kotimainen ja turvallinen

Meillä on useita eritasoisia konesaleja eri sortumatiloissa Finlaysonin vanhalla tehdasalueella Tampereen keskustassa. Kaikki salimme on varustettu kulunvalvonnalla, salien sähkönsyöttö on varmennettu UPS-laitteilla ja konesaleja valvotaan automatisoidusti 24/7.

Lue lisää konesaleistamme

Kokemus
Olemme tarjonneet konesalipalveluita yli 10 vuotta ja meillä on tällä hetkellä kymmeniä erikokoisia ylläpitoasiakkaita. ICT-tuotannon lisäksi meillä on kattavasti kokemusta erilaisista konesaliprojekteista.