Takaisin ylös

Yhteyspalvelut

Yhteyspalvelut

Toimivat yhteyspalvelut ovat kokoajan tietotekniikkariippuvaisemmaksi muuttuvassa yritysmaailmassa jo lähes elinehto. Kuinka hyvin sinä pystyisit hoitamaan työsi ilman internettiä tai sähköpostia? Monessa toimenkuvassa etätyöskentely ja maantieteellisesti kaukana toisistaan sijaitsevat toimipisteet yhdistävä yritysverkko on yritystoiminnan edellytys. Yhteyspalvelut luovat mahdollisuuden tehokkaaseen ja monipuoliseen työskentelyyn sijainnista riippumatta, hallitusti ja tietoturvallisesti.

Yritysten verkkoratkaisut

Toimiva yritysverkkoratkaisu koostuu liiketoimintaa tukevasta lähiverkosta, toimipisteet yhteen liittävästä yritysverkosta, toimipisteen ulkopuolisen etätyöskentelyn mahdollistavasta VPN-yhteydestä sekä asiakkaitasi palvelevasta vierasverkosta. Me räätälöimme edellä mainituista palasista yrityksellesi kustannustehokkaan verkkoratkaisun.

Palomuuripalvelut

Palomuuri suojaa yrityksesi tietoverkkoa rajoittamalla ja estämällä ei-toivottua tietoliikennettä verkon ja  tietokoneen välillä. Palomuuri on helppo ja lähes välttämätön satsaus yrityksesi tietoturvallisuuteen.

Perus palomuuripalvelut alk. 20 €/kk

Valvontapalvelut

Hoidamme puolestanne verkkojen ja järjestelmien automaattisen valvonnan. Palvelun avulla mahdollistetaan nopea reagointi ongelmatilanteissa. Järjestelmien automaattinen valvonta luo perustan toiminnan häiriöttömälle jatkumiselle. Halutessaan myös asiakas saa automaattiset hälytykset nimetyille vastuuhenkilöille.

FL-Net-tietoliikennepalvelut

Tarjoamme Finlaysonin alueen yrityksille nopeasti ja joustavasti internet-yhteyksiä oman valokuituverkon avulla. Lue lisää Finlaysonin alueen palveluista.