Yli 15 vuoden kokemuksella vastaamme yritysten ja viranomaisten erilaisiin tietoturvallisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviin erityistarpeisiin.

Tunnistamme asiakkaidemme tietoturvaongelmat ja ratkaisemme ne asiakaslähtöisesti. Kokemuksemme auttaa meitä toteuttamaan luotettavia ja kustannustehokkaita kokonaisuuksia. Rohkenemme kyseenalaistaa perinteiset vaihtoehdot tarjotaksemme paremmin asiakkaidemme tarpeita palvelevia ratkaisuja.

Erikoispalvelut - Tietoturvan ylläpito ja kehittäminen [ Contrasec

Tarjoamme yrityksille ja viranomaisille ammattitaitoamme operatiivisiin, testaus-, suunnittelu-, sekä tiedon hankinta- ja analyysipalveluihin. Pystymme avustamaan mm. (tietotekniikan) operatiivisen toiminnan ja taktiikan suunnittelussa ja kykenemme tuottamaan julkisen tiedon haku- ja analyysipalveluita halutuista asioista myös täysin anonyymisti. Olemme apunasi tietoturvan auditoinnissa ja konsultoinnissa sekä tietoturvallisen aineiston hävityksessä.

Kouluttajillamme on 15 vuoden vankka kokemus tietoturva- ja tietoliikennekoulutuksista, aina yksittäisten henkilöiden koulutuksista vaativampiin ja laajempiin viranomaistason koulutuksiin. Joustavan koulutustarjontamme ansiosta pystymme huomioimaan sekä yritysten että yksilöiden erityistarpeet. Erityisosaamistamme kuvastaa kybersodankäyntiä havainnollistava tietoverkkosodankäynnin kurssi, jolla verkoista ja tietojärjestelmistä vastaavat henkilöt pääsevät kokeilemaan kybersodankäynnin teoriaa käytännössä ennen tositilanteen eteen joutumista.

Pystymme toimimaan tarvittaessa KATAKRI-vaatimusten mukaisesti.