Ulkoistuspalvelut auttavat yrityksenne ICT-palveluiden ulkoistamisessa. 

Projektihenkilöstöltämme löytyy kattavasti kokemusta ja osaamista hyvin erilaisista ja erikokoisista ICT:n ulkoistamisprojekteista. 

Ulkopuolinen ICT-projektipäällikkö varmistaa ulkoistusprojektin tuloksellisen ja suunnitelmallisen läpiviennin. Palveluna ostettu projektipäällikkö on lisäresurssi, jonka ansiosta resursseja ei tarvitse irrottaa yrityksenne ydinliiketoiminnoista, vaan toiminta voi jatkua häiriöttä koko ulkoistusprojektin ajan.

Ulkoistaminen - Ulkoistusprojekti - Ulkoistamisprojekti [ Contrasec

IT-ulkoistus ulkopuolisen projektipäällikön avulla

Projektinhallintapalvelumme auttavat yritystänne ICT-palveluiden ulkoistamisessa.

Kyseessä voi olla ICT-palveluiden ulkoistaminen meille tai kolmannelle osapuolelle. Tarjoamme kokenutta ja ammattitaitoista projektihenkilöstöämme tukemaan IT-ulkoistusprojektianne tai vastaamaan siitä kokonaisuudessaan.

Ulkopuolisen resurssin hyödyntäminen ICT:n ulkoistusprosessissa on varsin perusteltua siihen liittyvien haasteiden vuoksi. Ammattitaitoisella ja kokeneella projektiryhmällä on parempi kyky havaita ajoissa mahdolliset ongelmat sekä kattava käsitys tyypillisistä ja odotettavista ongelmista. Myös töiden aikataulutus on nopeampaa ja lopputulos parempi.

Ulkoistuskumppanin vaihtaminen on myös ulkoistusprojekti, haasteet vain ovat erilaiset kuin ensimmäistä kertaa ulkoistettaessa.

Ulkoistusprojektin onnistumisen todennäköisyyttä parantaa merkittävästi, kun projektiryhmässä on kokenut projektipäällikkö sekä 1-2 teknistä koordinaattoria, joilla on kokemusta ulkoistamisesta ja etenkin siihen liittyvästä projektityöstä.

IT-ulkoistus tuo etuja

Ulkoistuspalveluidemme avulla pääsette nauttimaan ulkoistettujen IT-palveluiden tuomista hyvistä puolista.

KIINTEÄT KUUKAUSIKULUT

Kiinteät IT-palveluiden kuukausikulut helpottavat budjetointia. Ei siis enää yllättäviä IT-kuluja, vain sopimuksen mukaisten palveluiden kiinteä kuukausimaksu.

OMA LIIKETOIMINTA

Voitte keskittää henkilöstönne resurssit sekä osaamisen kehittämisen omaan ydinliiketoimintaanne IT-palveluiden sijaan.

TOIMIVAT IT-PALVELUT

Rakennamme IT-palveluistamme räätälöidyn palvelukokonaisuuden asiakaslähtöisesti, liiketoimintanne erityispiirteet ja tarpeet huomioon ottaen, palvelemaan ja tukemaan juuri teidän yritystänne. 

ULKOPUOLINEN NÄKEMYS

Ammattitaitoiset asiantuntijamme saattavat organisaation ulkopuolisina nähdä ratkaisuja, joita ette ole itse tulleet edes miettineeksi. Asiantuntijoidemme uudenlainen näkemys ja osaaminen voivat pienilläkin muutoksilla aikaansaada merkittäviä muutoksia toiminnassanne.

RISKIENHALLINTA

Investointeihin, tietoturvallisuuteen ja teknologioihin liittyvät riskit pienenevät merkittävästi, kun olette ulkoistaneet ne palveluidenne mukana meille. Ajantasainen IT-ympäristönne dokumentaatio eliminoi riskin palveluitanne koskevien tietojen poistumiselle mahdollisten henkilöstövaihdosten mukana.

VOLYYMIEDUT

Yrityskoostanne riippumatta voitte hyödyntää isojen volyymien tuomia etuja esimerkiksi palveluiden laadussa, teknologioiden hyödyntämisessä ja asiantuntijuuden suhteen. Asiantuntijoidemme isojen asiakkaidemme toimintaympäristöistä hankkima ammattitaito ja kokemus on käytössänne.

Referenssi: Tamturbon IT-palveluiden ulkoistusprojekti onnistui ICT-päällikköpalvelun avulla