Contrasecin asiantuntijat tuottavat pitkällä kokemuksella yrityksille ja viranomaisille tietoturvallisuuden erikoispalvelut. 

Erikoispalvelut - Tietoturvan ylläpito ja kehittäminen [ Contrasec

TIETOTURVALLISUUDEN ERIKOISPALVELUT YRITYKSILLE

Contrasecin asiantuntijat tunnistavat asiakkaiden tietoturvaongelmat ja ratkaisevat ne asiakaslähtöisesti. Vuosien kokemus auttaa toteuttamaan luotettavia ja kustannustehokkaita kokonaisuuksia. Rohkeus kyseenalaistaa perinteiset vaihtoehdot mahdollistaa paremmin asiakkaiden tarpeita palvelevien ratkaisujen tarjoamisen.

Contrasec tarjoaa yrityksille ja viranomaisille ammattitaitoisia asiantuntijoita operatiivisiin, testaus-, suunnittelu-, sekä tiedon hankinta- ja analyysipalveluihin. 

Contrasecin asiantuntijat pystyvät avustamaan mm. (tietotekniikan) operatiivisen toiminnan ja taktiikan suunnittelussa ja kykenevät tuottamaan julkisen tiedon haku- ja analyysipalveluita halutuista asioista myös täysin anonyymisti.

Contrasec on yritysten tukena myös tietoturvan auditoinnissa ja konsultoinnissa sekä tietoturvallisen aineiston hävityksessä.

Contrasecin kouluttajilla on yli 15 vuoden vankka kokemus tietoturva- ja tietoliikennekoulutuksista, aina yksittäisten henkilöiden koulutuksista vaativampiin ja laajempiin viranomaistason koulutuksiin.

Palvelut pystytään tuottamaan tarvittaessa KATAKRI-vaatimusten mukaisesti.

Tarjous tietoturvallisuuden erikoispalveluista

Tarjoamme tietoturvallisuuden erikoispalveluita yritysten ja viranomaisten erilaisiin tietoturvallisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviin erityistarpeisiin. Kysy lisää!

TIMO.HAKKINEN@CONTRASEC.FI
PUH. 0400 624 341
 
MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7111