Tehokasta IT-tukea yrityksille.

IT-tuessamme sinua palvelee nimetty asiantuntija, jonka tunnet nimeltä. Apua on helppo pyytää ja tuki on henkilökohtaista, koska asiantuntija tuntee ympäristösi ja sinut ennalta.

IT-tuki on käytössäsi tarpeidesi mukaan joko kiinteällä kuukausiveloituksella tai tukipyyntöjen määrän mukaan hinnoiteltuna. Tarjoamme tukea sekä etä- että lähitukena.

IT-tuki yrityksille - IT-palvelut - Tampere - Turku - Helsinki [ Contrasec

IT-tuki tarjoaa apua IT-palveluita koskevissa kysymyksissä sekä ohjeistaa IT-palveluiden käyttämisessä. IT-tuki voi hoitaa puolestasi kaikki IT-ympäristön häiriöt, kuten esimerkiksi tulostusongelmat, ongelmatilanteet käyttäjätunnusten/salasanojen, sähköpostin tai vaikka tietoliikenteen kanssa. Tarjoamme apuamme myös esimerkiksi päätelaiteasennuksiin, IT-hankintoihin ja ohjelmistojen asennuksiin. 

IT-tuki varmistaa liiketoimintasi häiriöttömän toiminnan. Asiantuntijamme ratkaisevat loppukäyttäjien ongelmat, jolloin yrityksesi työntekijöiden työaikaa ei kulu IT-ongelmien selvittelyyn, vaan he voivat keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Emme tyydy vain yksittäisten ongelmien ratkaisuun ja lyhytnäköiseen toiminnan ylläpitoon, vaan tavoitteenamme on asiakkaan ympäristön jatkuva kehittäminen esiin tulevien ongelmien ja niiden ratkaisujen pohjalta.

IT-tuki helposti ja henkilökohtaisesti

Tavoitat IT-tukihenkilömme puhelimitse, sähköpostilla tai asiakasportaalin kautta, juuri sitä kautta mikä on sinulle helpointa. Palvelemme asiakkaitamme yhden kontaktipisteen periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä että kirjaamme kaikki tukipyynnöt niiden vastaanottokanavasta riippumatta töidenhallintajärjestelmäämme ja niiden etenemistä seurataan niiden elinkaaren ajan.

Sinua palvelee yrityksesi IT-ympäristön tunteva, nimetty asiantuntija. Toiminta on tehokasta, kun aikaa vievien pohjaselvitystöiden sijaan asiantuntija voi keskittyä heti varsinaisen ongelmasi ratkaisemiseen. Kynnys tuen pyytämiseen on matala, kun apua tarjoaa tuttu asiantuntija.

Tarjoamme tukea etätuen lisäksi myös lähitukena, jolloin asiantuntijamme tulee luoksesi joko sovittuina ajankohtina tai tarpeen mukaan.

IT-tukipalvelut ovat käytössäsi joko kuukausisopimuksella tai toteutuneiden tuntien mukaisella laskutuksella. Kuukausisopimus räätälöidään tarpeidesi mukaisella määrällä tukityötä ja -pyyntöjä.