Tehokasta IT-tukea yrityksellenne.

IT-tuessamme yritystänne palvelee nimetty asiantuntijamme, jonka tunnet nimeltä. Apua on helppo pyytää ja tuki on henkilökohtaista, koska asiantuntijamme tuntee ympäristönne ja yrityksenne ennalta.

IT-tuki on käytössänne tarpeidenne mukaan, joko kiinteällä kuukausiveloituksella tai toteutuneiden tukipyyntöjen määrän mukaisesti veloitettuna. Tarjoamme IT-tukea sekä etä- että lähitukena.

IT-tuki yrityksille - IT-palvelut - Tampere - Turku - Helsinki [ Contrasec

IT-tuki tarjoaa apua IT-palveluita koskevissa kysymyksissä sekä ohjeistaa IT-palveluiden käyttämisessä. IT-tuki voi hoitaa puolestanne kaikki IT-ympäristön häiriöt, kuten esimerkiksi tulostusongelmat, ongelmatilanteet käyttäjätunnusten/salasanojen, sähköpostin tai vaikka tietoliikenteen kanssa. Tarjoamme tukea myös esimerkiksi päätelaiteasennuksiin, IT-hankintoihin ja ohjelmistojen asennuksiin. 

IT-tuki varmistaa liiketoimintanne häiriöttömän toiminnan. Asiantuntijamme ratkaisevat loppukäyttäjien ongelmat, jolloin yrityksenne työntekijöiden työaikaa ei kulu IT-ongelmien selvittelyyn, vaan he voivat keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Emme tyydy vain yksittäisten ongelmien ratkaisuun ja lyhytnäköiseen toiminnan ylläpitoon, vaan tavoitteenamme on asiakkaan ympäristön jatkuva kehittäminen esiin tulevien ongelmien ja niiden ratkaisujen pohjalta.

IT-tuki helposti ja henkilökohtaisesti

Tavoitatte IT-tukihenkilömme puhelimitse, sähköpostilla tai asiakasportaalin kautta, juuri sitä kautta mikä on teille helpointa. Palvelemme asiakkaitamme yhden kontaktipisteen periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjaamme kaikki tukipyynnöt niiden vastaanottokanavasta riippumatta töidenhallintajärjestelmäämme ja niiden etenemistä seurataan niiden elinkaaren ajan.

Yritystänne palvelee yrityksenne IT-ympäristön tunteva, nimetty asiantuntija. Toiminta on tehokasta, kun aikaavievien pohjaselvitystöiden sijaan asiantuntija voi keskittyä heti varsinaisen ongelmanne ratkaisemiseen. Kynnys tuen pyytämiseen on matala, kun apua tarjoaa tuttu asiantuntija.

Tarjoamme tukea etätuen lisäksi myös lähitukena, jolloin asiantuntijamme tulee luoksenne joko sovittuina ajankohtina tai tarpeen mukaan.

IT-tukipalvelut ovat käytössänne joko kuukausisopimuksella tai toteutuneiden tuntien mukaisella laskutuksella. Kuukausisopimus räätälöidään tarpeidenne mukaisella määrällä tukityötä ja -pyyntöjä.