Tuo palvelimesi konesaleihimme, hyödynnä virtualisointikapasiteettiamme lisäresurssina ja yhdistä ympäristöihisi erilaisia pilvipalveluita, kuten Microsoftin Office 365- ja Azure- palveluita tai Amazon Web Services -palveluita. Hybridipilvi yhdistää eri palvelujen hyvät puolet ympäristöjesi käyttöön.

Asiantuntijamme ovat tukenasi ympäristöjen suunnittelussa, toteutuksessa, ylläpidossa sekä valvonnassa ja tietoturva-asioissa. Hybridipilvipalvelukokonaisuus tietoliikenneyhteyksineen suunnitellaan aina tarpeidesi mukaan.

Hybridipilvi yhdistää virtuaalista, fyysistä ja pilvikapasiteettia [ Contrasec

Hybridipilvi on tyypillisesti pilvipalvelun ja paikallisesti tuotetun palvelinkapasiteetin yhdistelmä, mutta yhtä hyvin palvelumallia voidaan hyödyntää liittämällä palveluntuottajan virtuaalipalvelinkapasiteettia asiakkaan oman palvelinkapasiteetin lisäresurssiksi.

Hybridipilvipalvelu mahdollistaa paikallisesti tuotetun kapasiteetin ja pilvikapasiteettipalvelun parhaiden puolien hyödyntämisen, kun palvelukokonaisuuden eri palveluita ja palvelimia voidaan hajauttaa eri paikkoihin kustannusten, kapasiteettitarpeen, joustavuuden sekä tietoturvavaatimusten mukaan. Hybridipilvipalvelu yhdistää eri ympäristöissä ja järjestelmissä tuotetun palvelun yhdeksi hallittavaksi palvelukokonaisuudeksi.

 

Hybridipilven hyvät puolet

SKAALAUTUVA

Hybridipilvipalvelu mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan reagoinnin yllättäviinkin tarpeisiin. Jos tarvitset esimerkiksi lyhyeksi ajaksi nopeasti paljon palvelinkapasiteettia käyttöösi, onnistuu se hybridin avulla helposti ja joustavasti. Myös kausittaisiin tai projektiluontoisiin tarpeisiin vastaaminen on vaivatonta.

KUSTANNUSTEHOKAS

Palvelusta veloitetaan käytön mukaan, joten lyhyistä tarpeistakaan ei tule kulupiikkejä, kun palvelusopimuksia ei tarvitse tehdä esim. kuukausiksi. Sinun ei myöskään tarvitse itse sijoittaa infrastruktuuriin eikä huolehtia ylläpidosta.

TIETOTURVALLISUUS

Ympäristö rakennetaan paikallisten palveluiden ja pilvipalveluiden yhdistelmänä, joka ottaa huomioon eri palveluiden tietoturvavaatimukset. Kaikkea ei kannata pilveen laittaa, mutta toisaalta moni palvelu on kustannustehokkaampaa hankkia pilvestä. Tunnuksiasi ja palveluitasi hallitaan keskitetyn pääsynhallinnan avulla.

MUOKATTAVUUS

Hybridipilvipalveluna voidaan toteuttaa koko palvelinympäristö tai vain jokin tietty palvelukokonaisuus tai työtehtävä. Tarpeisiisi voidaan dedikoida staattista aina saatavilla olevaa kapasiteettia, jonka tueksi voidaan varata virtuaalikapasiteetista joustavasti kapasiteettia lyhytaikaisempiin tarpeisiin, kuten erilaisiin projekteihin tai testaus- ja kehitystarpeisiin.

Referenssi: Dicode valitsi hybridipilvipalvelun