Konesalipalvelut tarjoavat palvelimille, tallennusjärjestelmille, palomuureille ja muille tietoliikenneverkon laitteille sekä näiden valvonta- ja hallintajärjestelmille tietoturvallisen ja kustannustehokkaan tuotantoympäristön.

Monipuolisista konesaleistamme löytyy sijoituspaikka niin yksittäisille pienimmille laitteille tai palvelimille kuin kokonaisille räkkikaapeillekin. Perinteisen konesalipalvelun lisäksi tarjoamme konesalipalveluita colocation-palveluna.

Konesalipalvelut - Konesali Tampere - Colocation-palvelut [ Contrasec

KONESALIPALVELUT TAMPEREELLA

Konesalimme sijaitsevat useissa eri sortumatiloissa Finlaysonin vanhalla tehdasalueella Tampereen keskustassa. Monipuoliset konesalit lisäpalveluineen mahdollistavat räätälöityjen vikasietoisten palvelukokonaisuuksien tarjoamisen joustavasti yrityksesi tarpeet ja liiketoiminnan luonteen huomioon ottaen. Hinnoitteluumme vaikuttaa edullisesti eritasoisten saliemme luomat edellytykset tarjota poikkeuksellisen tarkasti juuri asiakastarpeen mukaista palvelua, jolloin asiakkaanamme et maksa mistään ylimääräisestä.

Tarjoamme jokaiseen saliin vahvan fyysisen turvallisuuden, valvotun jäähdytyksen ja nopeat tietoliikenneyhteydet. Tilakohtaisina lisäpalveluina tarjoamme mm. asennus-, ylläpito-, varmistus- ja etäkäyttöpalveluita. Lisäksi olemme asiakkaidemme apuna myös erilaisissa konesaliprojekteissa ja palvelinympäristöjen muutos- ja kehitysprojekteissa. Voit sijoittaa palvelimesi, verkkolaitteesi tai kokonaisen räkkikaapin saliimme, mutta yhtä hyvin me voimme myydä tai vuokrata tarvittavat laitteet sinulle.

LUOTETTAVAT JA TURVALLISET KOTIMAISET KONESALIPALVELUT

KULUNVALVONTA

Kaikki konesalimme on varustettu kulunvalvonnalla. Korkean turvatason konesalissa on käytössä sekä sähköinen tunniste, että korkean turvatason mekaaninen avain (Abloy Protect2). Lisäksi käytössä on PIN-koodi. Nimetyille henkilöille mahdollisuus itsenäiseen pääsyyn konesaliin 24/7.

SÄHKÖ

Konesalien sähkönsyöttö on varmennettu UPS-laitteilla.

VALVONTA

Konesaleja valvotaan automatisoidusti 24/7.

TURVALLISUUS

Konesalimme täyttävät kotimaisten turvallisuusviranomaisten vaatimukset.

TIETOLIIKENNEYHTEYDET

Vikasietoinen alueen kattava oma kuituverkko yhdistää operaattoreiden liityntäpisteet konesaleihimme.

 

COLOCATION-PALVELULLA TOIMINTAVARMUUTTA JA TEHOKKUUTTA

Colocation-palvelu mahdollistaa ICT-ympäristön ulkoistamisen Contrasecin ylläpitämään konesaliin joustavasti juuri siinä laajuudessa kuin tarve on, aina yksittäisestä palvelimesta koko palvelinympäristöön. Ammattimaisesti ylläpidetyn konesalin lisäksi käytössäsi ovat kattavat lisäpalvelut, joita voit tarpeidesi mukaan hyödyntää.

Palvelumalli sopii asiakkaille, joilla on toimivat palvelinratkaisut jo olemassa, mutta erinäisistä syistä johtuen he etsivät ympäristölle parempaa sijoituspaikkaa. Puntarissa voi painaa kustannussäästöt, toimintavarmuus, turvallisuus tai vaikka konesalin parempi sijainti. Palvelu luo pienemmille yrityksille mahdollisuuden nauttia suurempien volyymien perusteella syntyvistä eduista, joita yleensä pääsevät hyödyntämään vain isommat yritykset. Ulkoistamiseen kannustaa myös oman henkilöstön resurssien vapautuminen yrityksen ydinliiketoimintaan. 

TUTUSTU KONESALIPALVELUIHIN RISKITTÖMÄSTI

Voimme aloitta yhteistyön tarjoamalla käyttöösi riskittömän palvelukapasiteetin kokeilujakson demoympäristössämme. Demoympäristömme vakuutti nykyisen asiakkaamme, tamperelaisen ohjelmistoyrityksen, Dicoden. Lue referenssi-kuvauksesta miksi Dicode valitsi hybridipilvipalvelun. 

Referenssi: Dicode valitsi hybridipilvipalvelun