Varmuuskopioimme tärkeimmät tietosi palvelimiltasi. Jos vahinko sattuu, pystymme palauttamaan esimerkiksi kalenteritietosi tai asiakasrekisterisi.

Varmuuskopioinnille on olemassa hinta, mutta liiketoimintasi kannalta kriittisten tietojen hintaa et varmasti halua tietää.

Varmistuspalvelu - Palvelimen varmuuskopiointi [ Contrasec

Varmistus turvaa tärkeät tietosi vahinkojen varalta. Tällaisia liiketoimintakriittisiä varmuuskopioitavia tietoja voivat olla esimerkiksi asiakas- tai ajanvaraustiedot, jotka voivat kadota haittaohjelman, laitevarkauden tai yhtä hyvin inhimillisen erehdyksen vuoksi.

Tärkeät tietonne varmuuskopioidaan sovitusti yrityksemme tietovarastoon, josta menetetyt tiedot pystytään tarpeen tullen palauttamaan nopeasti käyttöönne. Näin liiketoimintanne jatkuminen mahdollistuu menetyksistä huolimatta.

Laitteita pystyy ostamaan jälkikäteen, mutta menetettyjä tietoja ei. Kun varmuuskopiointi suunnitellaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden mukaan, on se hyvin edullinen vakuutus liiketoiminnan jatkumiselle. Sijoitus, jonka todellinen arvo tulee valitettavasti esiin vasta kun vahinko on jo sattunut.