Contrasecin tuottama virtuaalipalvelin on oikea valinta yrityksellenne, kun arvostatte palvelun kotimaisuutta, turvallisuutta, luotettavuutta, skaalautuvuutta ja vikasietoisuutta.

Voitte ostaa meiltä virtuaalipalvelimen ylläpidolla tai ilman, palvelemme teitä joka tapauksessa.

Virtuaalipalvelin - Skaalautuva palvelinratkaisu [ Contrasec

Virtuaalipalvelin palveluna

Contrasecin virtuaalipalvelin on luotettava ja turvallinen palveluratkaisu.

Palveluna meiltä ostettu virtuaalipalvelin tarkoittaa turvallisia kotimaisia konesaleja, vikasietoisia virtualisointiympäristöjä, kattavia lisäpalveluita ja ennen kaikkea ammattitaitoisia ja kokeneita asiantuntijoita. Asiantuntijoita, jotka ovat tukenanne niin perusylläpitotyössä kuin yllättävissä ongelmatilanteissakin unohtamatta jatkuvaa kehitystyötä.

Voitte ostaa meiltä virtuaalipalvelimen ylläpidolla tai ilman, palvelemme teitä joka tapauksessa.

Virtuaalipalvelinta hankkiessa tulisi miettiä edullisen kuukausiveloituksen sijaan tarjolla olevaa kokonaispalvelua, koska pelkällä kapasiteetilla ei tee mitään, jos sitä tukevat palvelut eivät toimi.

Tamperelainen hybridipilvipalvelu

Mikäli haluatte hyödyntää julkisen pilvipalvelun toiminnallisuutta ja muita sen tarjoamia hyviä ominaisuuksia, mutta arvostatte Suomessa tuotettua, suomenkielistä palvelua ja luokiteltuja konesalitiloja, kannattaa teidän valita pilvipalveluksi Contrasecin kotimainen virtuaalinen konesalikapasiteetti. Se tuotetaan Tampereella, omissa konesaleissamme.

Yhdistämme halutessanne myös virtuaalista, fyysistä ja pilvipalvelinkapasiteettia hybridipilveksi. Hybridipilvipalvelu tarkoittaa sitä, että voitte tuoda fyysiset palvelimenne konesaleihimme, hyödyntää virtualisointikapasiteettiamme lisäresurssina ja yhdistää ympäristöihin erilaisia pilvipalveluita, kuten Microsoftin Office 365- ja Azure- palveluita tai Amazon Web Services -palveluita.

Hybridipilvi mahdollistaa näiden eri palveluiden hyvien puolien valjastamisen kohdennetusti eri ympäristöjen käyttöön.

Contrasecin virtuaalipalvelin on oikea valinta

Contrasecin tuottama virtuaalipalvelin on oikea valinta yrityksellenne, kun arvostatte palvelun kotimaisuutta, turvallisuutta, luotettavuutta ja vikasietoisuutta ja kun teille on tärkeää, että pystytte hallinnoimaan itse omia palvelimianne tietäen, että tarpeen tullen tukenanne ovat myös ammattitaitoiset asiantuntijamme. Voimme myös vastata täysin virtuaalipalvelintenne ylläpidosta puolestanne.

HALLINTA JA SKAALAUTUVUUS

Tarvitsette oman hallintanäkymän, josta voitte itse luoda ja hallita palvelimianne. Kapasiteetin tarpeenne saattavat vaihdella, joten haluatte että palvelu skaalautuu niin että palvelimen prosessoritehoa, muistia ja levyn tarvetta voi hallintanäkymästä itse muokata kulloisenkin tarpeen mukaan.

ASIANTUNTEVA TUKI

Vaikka haluaisitte itse ylläpitää palvelimianne, on teille tärkeää, että asiantuntijamme ovat tukenanne ja heidät tavoittaa helposti puhelimella, sähköpostilla ja nettiportaalin kautta. Arvostatte asiantuntijoidemme isoista konesaleista hankkimaa ammattitaitoa ja kokemusta. 

TURVALLISUUS JA KOTIMAISUUS

Haluatte että palvelimenne sijaitsevat fyysisesti määritellyssä paikassa Suomessa. Turvalliset salimme on varustettu kulunvalvonnalla, sähkönsyöttö on varmennettu UPS-laitteilla ja valvotanta automatisoidusti 24/7.

TIETOTURVALLISUUS

Palvelimienne tietoturvavaatimukset vaihtelevat, joten eri tasoiset konesalimme tarjoavat jokaiselle palvelimelle oikein mitoitetun tietoturvatason. Konesalimme täyttävät korkean käytettävyyden vaatimukset sekä alan keskeisimmät tietoturvastandardit.

VIKASIETOISUUS JA KÄYTETTÄVYYS

Arvostatte vikasietoisuutta, joka syntyy, kun palvelut voidaan hajauttaa useisiin eri sortumatiloissa sijaitseviin konesaleihimme. Ette myöskään kaipaa liiketoimintaanne häiritseviä huoltokatkoja.

HYBRIDIPILVIKAPASITEETTI

Ette halua poissulkea fyysisten palvelimien ja pilvipalveluiden, kuten Azuren käyttöä virtuaalipalvelinkapasiteetin rinnalla. Yhdistämme sujuvasti virtuaalista, fyysistä ja pilvipalvelinkapasiteettia hybridipilvipalveluksi.

Virtualisointitekniikkamme

Tarjoamme virtualisoitua kapasiteettia VMwaren ja Microsoftin virtualisointiohjelmistojen (hypervisor) lisäksi Nutanixin hyperkonvergoidusta ympäristöstä.  

Virtuaalipalvelimen hinta

Virtuaalipalvelin hinnoitellaan suoraviivaisesti tarvitsemanne palvelinkapasiteetin mukaan. Näin vältytte ylimääräisiltä kuluilta, kun kapasiteetti on aina räätälöity teitä varten. Oman hallintanäkymän kautta pystytte myös itse määrittelemään tarpeenne.

VIRTUAALIPALVELIMEN KUUKAUSIVELOITUS SISÄLTÄÄ: 

+ Kapasiteetti (ydin, muisti, levy)
+ Käyttöjärjestelmä Windows/Linux
+ Tietoliikenne
+ Tuki

LISÄPALVELUJA TARPEIDENNE MUKAAN: 

+ Ylläpito ja valvonta
+ Varmuuskopiointi
+ Palomuuripalvelu
+ VPN-yhteys

Pyydä tarjous virtuaalipalvelimesta

Kerro meille virtuaalipalvelimienne kapasiteettitarve resurssipohjaisesti (ydin, muisti, levy) ja haluttu käyttöjärjestelmä sekä haluatteko ylläpitää itse vai haluatteko ostaa ylläpidon ja valvonnan palveluna, niin annamme tarjouksen juuri tarpeidenne mukaisesta ratkaisusta.

myynti@contrasec.fi
puh. 03 3123 7133

Virtuaalipalvelinkapasiteettia eri palvelumalleilla

Tarjoamme virtuaalista palvelinkapasiteettia tarpeistanne riippuen joko kokonaispalveluna (SaaS), valmiina sovellusalustoina täydellä ylläpidolla (PaaS) tai omaan ylläpitoonne dedikoituna virtuaalisena konesalikapasiteettina (IaaS).

Palvelimen siirto onnistuu helposti

Kartoitamme nykyisen ympäristönne, arvioimme mahdolliset siirtoon liittyvät riskit, kerromme ehdotuksemme, sovimme siirtoajankohdan ja toteutamme siirron hallitusti ja suunnitellusti. Voimme hoitaa palvelimienne siirron alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Tavoitteenamme on, että palvelinsiirrosta aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä liiketoiminnallenne, joten voimme toteuttaa palvelinsiirrot toimistoajan ulkopuolella esimerkiksi viikonlopun aikana.

VIRTUAALIPALVELIMEN SIIRTO

Virtuaalipalvelimenne siirretään virtualisointialustalta verkon ylitse konesaliimme. Siirron jälkeen palvelimenne resurssit muokataan tarpeidenne mukaisiksi.

Julkisten palvelimien IP-osoite vaihtuu palveluiden siirtyessä konesalimme IP-avaruuteen, joten julkiset DNS-palvelut tulee siirtää. Olemme virallinen verkkotunnusvälittäjä, joten voimme ottaa DNS-palvelunne hallintaamme ja huolehtia siirrosta.

FYYSISEN PALVELIMEN VIRTUALISOINTI JA SIIRTO

Fyysisen palvelimenne kopiointi virtuaaliseksi onnistuu helposti automaattisesti verkon ylitse. Virtualisoinnin myötä palvelimenne elinikä kasvaa huimasti ja luotettavuus paranee.