Joustavasti skaalautuva virtuaalipalvelin on kustannustehokas palvelinratkaisu, koska räätälöimme sen tarpeidesi mukaan ja maksat vain resursseista, joita käytät. Jos tarpeesi muuttuvat, on resursseja helppo muuttaa. Halutessasi teet sen helposti myös omasta hallintanäkymästäsi.

Meidän tuottama virtuaalipalvelin on oikea ratkaisu sinulle, jos haluat tietää missä palvelimesi ja tietosi sijaitsevat, kuka niistä pitää huolen ja keneen voit ottaa yhteyttä, kun on kysyttävää tai tarvitset apua.

Virtuaalipalvelin - Skaalautuva palvelinratkaisu [ Contrasec

Nutanix

Tarjoamme virtualisoitua kapasiteettia VMwaren ja Microsoftin virtualisointiohjelmistojen (hypervisor) lisäksi Nutanixin hyperkonvergoidusta ympäristöstä.   

Konesaleistamme tuotettu virtuaalipalvelin

YLLÄPITO JA TUKI

Voimme ylläpitää virtuaalipalvelinta puolestasi tai voit hoitaa ylläpidon itse. Joka tapauksessa käytössäsi on ammattimaisesti ylläpidetty konesaliympäristö, ammattitaitoinen henkilökunta sekä monipuoliset lisäpalvelumme.

OMA HALLINTANÄKYMÄ

Oman hallintanäkymän käyttö mahdollistaa joustavan kapasiteetin määrittelemisen ja skaalautumisen räätälöityjen mallipohjien avulla sekä helpottaa mahdollisten ongelmatilanteiden selvittelyä.

SKAALAUTUVA

Virtuaalipalvelimen resurssit määritellään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja ne ovat helposti muokattavissa.

VARMUUSKOPIOINTI

Huolehdimme virtuaalipalvelimen varmuuskopioinnista sopimuksen mukaan. Varmuuskopioimme virtuaalikoneen toiseen sortumatilaan eri levypinnalle.

VIKASIETOINEN YMPÄRISTÖ

Vikasietoiset IBM v3700-levyjärjestelmät ja klusteroidut IBM/Lenovo x3650 -palvelimet sijaitsevat kahdessa eri sortumatilassa. Levyjärjestelmien kuituyhteydet on kahdennettu.

EI HUOLTOKATKOJA

VMware vSphere-virtualisointiympäristössä lähes kaikki järjestelmän ylläpitotoimenpiteet voidaan tehdä joustavasti aiheuttamatta katkoksia asiakkaan liiketoiminnassa.

KOTIMAINEN JA TURVALLINEN

Meillä on useita eritasoisia konesaleja eri sortumatiloissa Finlaysonin vanhalla tehdasalueella Tampereella. Salimme on varustettu kulunvalvonnalla, sähkönsyöttö on varmennettu UPS-laitteilla ja valvotanta automatisoidusti 24/7.

KOKEMUS

Olemme tarjonneet konesalipalveluita yli 10 vuotta ja meillä on kymmeniä erikokoisia ylläpitoasiakkaita. ICT-tuotannon lisäksi meillä on kattavasti kokemusta erilaisista konesaliprojekteista.