Contrasec on virallinen verkkotunnusvälittäjä, joka huolehtii asiakkaiden puolesta verkkotunnuspalveluista eli domain-tunnuksista ja nimipalveluista.

Webhosting- ja verkkotunnuspalvelut - Verkkotunnusvälittäjä [ Contrasec

Contrasec tarjoaa verkkotunnuspalvelut yrityksille

Contrasecin verkkotunnuspalveluihin sisältyy asiakkaan puolesta verkkotunnuksen rekisteröiminen Liikenne- ja viestintäviraston verkkotunnusrekisteriin ja kaikki siihen liittyvät palvelut, kuten tietojen päivittäminen, voimassaolon uusimisen, verkkotunnuspalvelujen siirtäminen toiselle välittäjälle tai toiselle käyttäjälle sekä verkkotunnuksen irtisanominen. Lisäksi Contrasecin asiantuntijat auttavat ja neuvovat asiakkaita kaikissa Fi-verkkotunnuksiin liittyvissä asioissa. 

Contrasec tarjoaa DNSSEC-palvelua vahvistamaan yrityksen nimipalvelimien tietoturvaa. Yrityksen verkkotunnusvälittäjänä toimiessa Contrasec tarjoaa myös teknistä tukea verkkotunnuspalveluihin liittyen.

VERKKOTUNNUKSEN HANKKIMINEN

Verkkotunnus eli domain on internetosoite, joka toimii esimerkiksi yrityksen kotisivujen ja sähköpostin osoitteena. Nimipalvelu eli DNS muuntaa tämän verkkotunnuksen IP-osoitteeksi. Verkkotunnus voi olla voimassa 1-5 vuotta kerrallaan.

Verkkotunnusta hankkiessa tulee tarkistaa, onko haluttu verkkotunnus vapaana Traficomin Fi-verkkotunnushaku-palvelussa, sekä varmistaa ettei verkkotunnus loukkaa toisen suojattua nimeä tai tavaramerkkiä ja että tunnus on lainmukainen. Täältä voi tarkistaa, millainen on hyvä verkkotunnus ja täältä varmistaa halutun Fi-verkkotunnuksen lainmukaisuuden.

Verkkotunnus tulee olla myös vapaa rekisteröitäväksi. Verkkotunnuksen tilanteen voi tarkistaa esimerkiksi seuraavista rekistereistä: tavaramerkkirekisteri, EU:n tavaramerkkirekisteri, kaupparekisteri/YTJ ja yhdistysrekisteri.  

Contrasecin asiantuntijat hoitavat kuukausiveloituksella verkkotunnuspalvelut eli valitun verkkotunnuksen rekisteröinnin ja kaikki siihen liittyvät palvelut yrityksen puolesta 5 €:n kuukausimaksulla (alv 0%).

Webhosting-palvelut

Contrasec tarjoaa turvallisista ja kotimaisista konesaleista paikan yrityksen kotisivuille ja sähköpostille. Saatavilla sekä Linux-, että Windows-ympäristöjä.

Tarjous verkkotunnus- ja webhosting-palveluista

Ottakaa meihin yhteyttä, niin kerromme lisää tarjoamistamme verkkotunnus- ja webhosting-palveluista.

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7111