Referenssi: IT-kokonaispalvelu nykyaikaisti Avo-Asunnot Oy:n työntekijöiden työnteon

Avo-Asunnot Oy:n IT-ympäristön modernisointi ja tehostaminen alkoi alkuvuodesta 2022, kun Contrasecista tuli kilpailutuksen kautta pirkanmaalaisen rakennuttajayhteisön IT-palveluntuottaja.
Contrasec on nykyaikaistanut Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy:n IT-ympäristön vastaamaan nykypäivän tarpeita muun muassa etätyöskentelyä ajatellen. Työasemat päivitettiin pöytäkoneista kannettaviin työasemiin ja etäyhteysasiat laitettiin kuntoon. Tehokkuutta IT-asioihin saatiin myös yhtenäistämisen kautta, kun vuosien saatossa eri toimijoille hajautuneet palvelut keskitettiin kaikki Contrasecin hallintaan eli otetttiin käyttöön Contrasecin IT-kokonaispalvelu.

IT-kokonaispalvelu eli kaikki IT-palvelut samalta palveluntuottajalta

Palveluntuottajana Contrasecin tavoitteena on toimia asiakkaan sisäisenä IT-osastona ja luotettavana IT-kumppanina, jolta on helppo pyytää apua ja joka ymmärtää asiakkaan tarpeet. Parhaiten tähän molempia osapuolia palvelevaan tavoitetilaan päästään kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen kautta, kun yksi palveluntuottaja vastaa koko IT-ympäristöstä. Tähän ratkaisuun myös Pirkanmaan Avo-Asunnot olivat päätyneet, kun he päättivät ulkoistaa koko IT-ympäristönsä yhdelle toimijalle.

Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy:n IT-kokonaispalvelu sisältää kiinteähintaisen loppukäyttäjien IT-palvelupaketin, joka varmistaa ensisijaisesti loppukäyttäjille heidän työntekoaan tukevat IT-palvelut, mutta se helpottaa myös asiakkaan IT-palveluiden hallintaa ja budjetointia. Loppukäyttäjien IT-palvelupaketti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan niin, että se sisältää kaikki loppukäyttäjien tarvitsemat palvelut kiinteällä kuukausihinnalla.

IT-kokonaispalvelu räätälöidään aina asiakastarpeen mukaan. Loppukäyttäjien IT-palvelupaketin lisäksi Avo-Asunnot Oy:n IT-kokonaispalvelu sisältää Microsoft 365 -palvelut varmuuskopioineen, verkkopalvelut, palvelinpalvelut sekä laitepalvelut.

Kokemus tuo varmuutta

Contrasec on toteuttanut useita vastaavia IT-kokonaispalveluiden ulkoistamisia vuosien varrella, mutta tällä kertaa erityisesti saman alan ja alueen referenssiasiakkuus, tamperelainen VTS-kodit, vakuutti asiakkaan. Kertyneellä kokemuksella palveluiden siirto ja käyttöönotto ovat jälleen sujuneet Contrasecin väeltä hienosti ja kattavat IT-palvelut ovat tyytyväisen uuden asiakkaan käytössä.

 

Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy
Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy on vuonna 2002 perustettu valtion Asuntorahaston hyväksymä yleishyödyllinen rakennuttajayhteisö, jolla on oikeus rakennuttaa mm. korkotuettuja vuokra -, ja asumisoikeusasuntoja. Yhtiö on rakennuttanut korkotuettuja osaomistusasuntoja vuosina 2003 – 2011 Pirkanmaan kuntiin Tampereelle, Kangasalalle, Nokialle, Pirkkalaan, Lempäälään, Sastamalaan ja Ylöjärvelle.

www.avoasunnot.fi

Yhteyshenkilö: Hannu Ala-Pässäri, toimitusjohtaja Avo-Asunnot Oy

 

KIINNOSTUITTEKO PALVELUISTAMME?

Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous yrityksenne IT-palvelujen ulkoistamisesta.

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7111