ASIAKASLÄHTÖISYYDELLÄ PITKIIN ASIAKASSUHTEISIIN

Contrasecin toimintatapa on hyvin joustava, rohkeakin, sillä tarjotakseen asiakkailleen kustannustehokkaampia ja paremmin asiakkaiden tarpeita palvelevia ratkaisuja on palveluntuottajalta löydyttävä rohkeutta kyseenalaistaa perinteiset ratkaisuvaihtoehdot.

Contrasecin asiakastyytyväisyyttä kuvaavat pitkät asiakassuhteet. Eräs asiakas kuvasi Contrasecia näin: "hyvä palvelutaso ja kasvot palveluille". Tämä kuvaus pyritään täyttämään joka päivä ja tarjoamaan asiakasyrityksille IT-ympäristö, joka tukee niiden liiketoimintaa tänään ja huomenna.

Nykyinen asiakaskunta koostuu monipuolisesti eri toimialoilta ja erikokoisista asiakkaista vähittäismyynnin, palvelualojen sekä valmistavan teollisuuden aloilta, niin julkishallinnon toimijoista, kuin yksityisistä yrityksistä.

Katso ICT-palvelu referenssit, pyydä yrityksellenne tarjous kattavista IT-palveluistamme ja liitä yrityksenne Contrasecin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon! 

TARJOUS IT-PALVELUISTA 

Jos yrityksenne haluaa liittyä referenssiasiakkaidemme tyytyväiseen joukkoon, ottakaa meihin yhteyttä, niin laitetaan yrityksenne IT-asiat kerralla kuntoon.

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7111