Tietoturvakoulutus on yrityksen tietoturvavakuutus

Tietoturvakoulutus on ennakointia. Kouluttamisella varaudutaan pahimpaan ja varmistetaan, että uhan käydessä toteen vahingot jäävät mahdollisimman pieniksi. Koulutus on eräänlainen tietoturvavakuutus, jonka todellinen arvo realisoituu vasta vahingon sattuessa kohdalle.

Kehitä yrityksesi tietoturvaa kouluttamalla henkilökuntaasi, koska tärkein yrityksesi tietoturvaan vaikuttava tekijä on ihminen eli yrityksesi työntekijä!

Tietoturvakoulutuksen tehoisku yrityksen henkilökunnalle

Tietoturvaisku 2016 -kurssi

– Tämä henkilöstön tietoturvapäivitys antaa valmiuksia ylläpitää niin yrityksen, organisaation kuin loppukäyttäjänkin omaa tietoturvaa ja tietosuojaa. Kurssilla käydään läpi havainnollistavia esimerkkejä, jotka rohkaisevat henkilöstöä suhtautumaan tietoturvaan ja sen ylläpitoon asiaankuuluvalla vakavuudella. Koulutus on noin 4 tunnin tehokas tietoisku, joka voidaan helposti räätälöidä kuulijakunnan tarpeiden mukaan.

Tietoturvallisuuden perusteet tietoturvavastaaville

Organisaation tietoturva -kurssi

– Kurssi on kattava yleiskatsaus yrityksen tietoturvallisuuden suunnitteluun, johtamiseen ja kehittämiseen. Kurssi antaa hyvät perustiedot erilaisille tietoturvallisuudesta vastaaville henkilöille, kuten tietoturvavastaaville, tietoturvapääliköille sekä muille oman toiminnan ohessa yrityksen tietoturvan kanssa tekemisissä oleville.  Koulutussisältö on käytännönläheistä, eikä se edellytä kurssilaisilta syvempää tietoteknistä osaamista.

Osaamista yrityksen tietoturvan testaamiseen

Haavoittuvuustestaus-kurssi

– Kurssilla käydään läpi tietoturvan arvioinnin ja testauksen perusteet sekä perehdytään testauksen erityisvaatimuksiin ja siihen liittyviin turvallisuusriskeihin. Kurssilla perehdytään myös tunkeutujan muotokuvaan ja hyökkäyksen toteuttamiseen. Kurssi on tarkoitettu yrityksen tietoturvavastaaville, tietoturvapäälliköille, järjestelmäpäälliköille sekä tietoturvatestauksesta kiinnostuneille testaajille ja laatupäälliköille.

Kyberharjoituksella varmuutta tositilanteisiin

Tietoverkkosodankäynnin kurssi

– Tällä kurssilla on mahdollista harjoitella käytännössä tositilanteiden vaatimaa nopeaa ja tehokasta puolustusta todenmukaisten haittaohjelmien ja tunkeutujien aiheuttamissa ongelmatilanteissa. Suljettu koulutusympäristö ja todenmukaiset tietoliikenneverkot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä testaamaan erilaisia hyökkäystekniikoita ja torjumaan niitä todellisuutta simuloivissa tilanteissa. Tilannekuvan hallintaa ja poikkeustilanneosaamista painottava kybersodankäynnin kurssi on tarkoitettu organisaation verkoista ja tietojärjestelmistä vastaaville henkilöille. Järjestämme kurssia jo 10 vuoden kokemuksella!

 

Räätälöityjä kursseja asiakkaan tarpeiden mukaan

Pyydä tarjous tarvitsemastasi koulutuksesta!

KURSSIMYYNTI

myynti@contrasec.fi
puh. 03 3123 7133