Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi tietoturvalliset ja liiketoimintaasi tukevat verkkoratkaisut.

Yritysverkko yhdistää kaikki yrityksesi toimipisteet yhdeksi kokonaisuudeksi ja mahdollistaa yhteisten palveluiden käytön.

Lähiverkko on yrityksesi yhden toimipaikan työpisteiden ja oheislaitteiden välinen verkko. Langaton lähiverkko tuo käyttömukavuutta ja eriytetty langaton vierasverkko on vieraanvaraisuuden lisäksi tietoturvallinen. 

Rakennamme käyttöösi VPN-yhteyden, jonka avulla yrityksesi työntekijät voivat ottaa etäyhteyden yrityksesi verkkoon ja tehdä töitä myös muualla kuin omalla työpisteellään. 

Verkkoratkaisut - Yritysverkko - Lähiverkko - VPN-yhteys  [ Contrasec

Toimivat tietoliikennepalvelut on koko ajan tietotekniikkariippuvaisemmaksi muuttuvassa yritysmaailmassa jo lähes elinehto. Harvalta onnistuu työnteko ilman internettiä tai sähköpostia. Monessa toimenkuvassa etätyöskentely ja maantieteellisesti kaukana toisistaan sijaitsevat toimipisteet yhdistävä yritysverkko on koko yritystoiminnan edellytys. Yritysverkko luo mahdollisuuden tehokkaaseen ja monipuoliseen työskentelyyn sijainnista riippumatta, hallitusti ja tietoturvallisesti. Toimiva yritysverkkoratkaisu koostuu liiketoimintaa tukevasta lähiverkosta, toimipisteet yhteen liittävästä yritysverkosta, toimipisteen ulkopuolisen etätyöskentelyn mahdollistavasta VPN-yhteydestä sekä asiakkaitasi palvelevasta vierasverkosta.

Kehittyvien tietoliikennetarpeiden myötä myös verkkoratkaisujen vaatimukset kasvavat. Verkkoratkaisujen monimutkaistuessa on huomioitava samassa suhteessa kasvavat tietoturvallisuuden haasteet. Samalla kun tietoliikennepalvelut helpottavat ja tehostavat toimintaa, ne myös vaativat ylläpitäjiltään ammattitaitoa. Paras ratkaisu on ottaa kaikki hyöty irti tietoliikennepalveluiden tuomista eduista, mutta antaa vastuu niiden rakentamisesta, käytettävyydestä ja ennen kaikkea turvallisuudesta meidän huolehdittavaksi.

PALOMUURIPALVELUT

Palomuuri suojaa yrityksesi tietoverkkoa rajoittamalla ja estämällä ei-toivottua tietoliikennettä verkon ja tietokoneen välillä. Palomuuri on helppo ja lähes välttämätön satsaus yrityksesi tietoturvallisuuteen.

VPN-YHTEYS MAHDOLLISTAA TIETOTURVALLISEN ETÄTYÖN

VPN eli Virtual Private Network yhdistää eri toimitiloja samaan lähiverkkoon suojatulla yhteydellä tai etätyötä esimerkiksi kotoa käsin tekevän työntekijän päätelaitteen yrityksen verkkoon. VPN mahdollistaa sisäisten palveluiden ja tiedostojen turvallisen käytön sijainnistaja päätelaitteesta riippumatta. VPN-yhteys on käytettävissä aina kun käytössäsi on verkkoyhteys.