Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Resursseja ja osaamista tietoturvan kehittämiseen

Konsultointi

Auditointi antaa päivitetyn tilannekuvan yrityksen tietoturvallisuuden tasosta. Auditoinnin jälkeen yrityksen IT-ympäristössä havaitut ongelmat ja kehitystarpeet raportoidaan sekä esitetään ehdotukset tilanteen korjaamiseksi. Contrasecin tietoturva-asiantuntijat ovat tietenkin apuna myös ongelmien korjaamisessa.

konsultointi

Tietoturvakonsultointi kehittää yrityksen tietoturvaa

Contrasecin tietoturvakonsultit tarjoavat resursseja ja erityisosaamista yritysten ja organisaatioiden tietoturvallisuuden kehittämistarpeisiin.

Tietoturvan kehittäminen aloitetaana yleensä auditoinnilla, jonka avulla kartoitetaan mahdolliset yrityksen tietoturvan kipupisteet. Contrasecin tietoturvakonsultti voi vastata yrityksen tietoturva-auditoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta jos kehityskohteet ovat jo yrityksen tiedossa, voi konsultti myös vastata vain toimenpiteistä näiden todettujen kipupisteiden tietoturvan parantamiseksi.

Konsultti on yritysten tukena niin laajemmissa, koko IT-ympäristöä koskevissa kehitysprojekteissa, kuin pienemmissä kehityskohteissa, kuten yksittäisten järjestelmien tai ohjelmistojen tietoturvan parantamisessa. Konsultti voi huolehtia esimerkiksi yrityksen käyttämien pilvipalveluiden, kuten Microsoft 365 -palveluiden suojaamisesta suomalaisten tietoturvallisuusviranomaisten ohjeistuksen mukaisesti.

Tietoturva-asiantuntijat

Contrasecin 20 toimintavuoden aikana Contrasecin tietoturva-asiantuntijat ovat toimineet konsultteina ja auditoijina erikokoisten yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten verkkoja, järjestelmiä, toimitiloja ja konesaleja koskevissa toimeksiannoissa. Koko yrityksen olemassaolon ajan tietoturvallisuuden eri osa-alueet ovat kuuluneet vahvasti Contrasecin toimialaan.

Contrasecin asiantuntijoilla on mm. vankka kokemus tietoturva- ja tietoliikennekoulutuksista, aina yksittäisten henkilöiden koulutuksista vaativampiin ja laajempiin viranomaistason koulutuksiin.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous tietoturvakonsultoinnista

Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous tietoturvakonsultoinnista yrityksenne tarpeiden mukaan. 

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä