Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Turvalliset ja valvotut verkkoratkaisut

Tietoliikennepalvelut

Contrasecin tietoliikennepalvelut mahdollistavat yrityksen häiriöttömän liiketoiminnan toimivilla verkkoratkaisuilla sekä kyvykkyydellä ennakoida ja reagoida nopeasti yllättäviinkin ongelmiin valvontapalvelun avulla.

Tietoliikennepalvelut

Yrityksen tietoliikennepalvelut

Verkkoratkaisut yhdistävät toimipisteet ja työntekijät suljettuun yritysverkkoon ja luovat mahdollisuuden tehokkaaseen ja monipuoliseen työskentelyyn sijainnista riippumatta, hallitusti ja tietoturvallisesti.

Valvontapalvelut valvoo yrityksen verkkoyhteyksiä, verkon aktiivilaitteita, konesali-infraa, yksittäisiä palvelimia ja palveluita valvontaratkaisulla, joka antaa kattavan yleiskuvan ICT-infrasta sekä liiketoimintakriittisistä prosesseista, mahdollistaen ongelmien havaitsemisen riittävän varhaisessa vaiheessa.

Finlaysonin alueen palvelut tarjoaa Finlaysonin alueen yrityksille nopeasti ja joustavasti internetyhteyksiä alueen kattavasta omasta valokuituverkosta. Myös muut Contrasecin tarjoamat IT-palvelut ovat luonnollisesti alueen yritysten käytettävissä.

Lähiverkot toteutamme pitkällä kokemuksellamme vakaasti ja toimintavarmasti. 24/7-ylläpito ja -valvonta takaavat, että häiriötilanteet ratkeavat usein jo ennen, kuin asiakas ehtii itse edes havaita minkään olevan vialla.

Palomuuripalvelut varmistavat yrityksen tietoturvan. Contrasec tarjoaa huolellisesti suunnitellut ja ylläpidetyt palomuuripalvelut, nykyaikaisilla palomuurilaitteistoilla ja -ohjelmistoilla toteutettuna. 

Tietoliikennepalvelut
Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous tietoliikennepalveluista

Kysykää tarjous yrityksenne tarpeiden mukaisista tietoliikennepalveluista.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Tietoliikennepalveuiden asiakastarinat
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä