Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Kustannustehokkaat ja ketterät

Ko­ne­sa­li­pal­ve­lut

Contrasecin kotimaiset konesalit tarjoavat yritysten palvelimille, tallennusjärjestelmille, palomuureille ja muille tietoliikenneverkon laitteille sekä näiden valvonta- ja hallintajärjestelmille tietoturvallisen ja kustannustehokkaan tuotantoympäristön.

Konesalipalvelut

Luotettavat ja turvalliset kotimaiset konesalit

Contrasecilla on kolme omaa konesalia, jotka sijaitsevat Tampereella, Nakkilassa ja Espoossa. Konesalien maantieteellinen etäisyys toisistaan mahdollistaa palvelinympäristön ja lisäpalveluiden, kuten varmistuksen, hajauttamisen. Konesalit täyttävät kotimaisten turvallisuusviranomaisten vaatimukset (Katakri/VAHTI).

Tampereella konesali sijaitsee keskeisellä sijainnilla Tampereen keskustassa Finlaysonin vanhalla tehdasalueella. Konesalitilat sijaitsevat alueen eri rakennuksissa ja useissa eri sortumatiloissa.

Nakkilassa konesali sijaitsee Puolustusvoimien ja Posti-Telen vanhassa luolastossa n. 20 metrin syvyydessä kallion sisällä. Luolasto tarjoaa eritasoisia ja -kokoisia konesalitiloja tai yksittäisiä laitepaikkoja sinne sijoitettavan datan vaatimien yksilöllisten turvallisuusasteiden mukaan.

Espoon Innopolissa sijaitsevan Palvelinpuiston moderni konesali on oikea ratkaisu erityisesti palveluille, joilla on tarve erittäin pieneen latenssiin tai hyvin nopeaan yhteyteen (10G–100G) Ficixiin. Palvelinpuiston kustannustehokkaat colocation-palvelut sisältävät laitetilat, konesalipalvelut sekä varmennetun sähkön yksilöllisten tarpeiden mukaan turvallisessa ja toimintavarmassa ympäristössä.

Konesalipalvelut sisältävät vahvan fyysisen turvallisuuden, automatisoidun valvonnan, varmennetun sähkönsyötön, jäähdytyksen sekä vikasietoiset tietoliikenneyhteydet. Tilakohtaisina lisäpalveluina asiakkaiden käytössä ovat mm. asennus-, ylläpito-, varmistus- ja etäkäyttöpalvelut.

Konesalipalvelut

Kattavat konesalipalvelut
skaalautuvat

Contrasecin kattavat konesalipalvelut joustavat ja skaalautuvat yritysten tarpeiden mukaisiksi räätälöidyiksi ratkaisuiksi.

Contrasecin konesalipalveluihin kuuluvat palvelimet virtuaalipalvelimista vuokrapalvelimiin, joko täydellä palvelinylläpidolla tai asiakkaan omaan ylläpitoon, ylläpidettäväksi joko Contrasecin konesaleissa tai asiakkaan osoittamissa tiloissa.

Asiakkaan colocation-palvelun tarve voi koskea yksittäistä palvelinta tai koko palvelinympäristöä, sillä Contrasecin konesaleista löytyy ratkaisuksi kustannustehokas laitepaikka, räkkipaikka tai tarvittaessa jopa asiakaskohtaisesti rajattu erillinen konesalialue.

Palvelinympäristöjen hajauttaminen ja varmuuskopiointi onnistuu kahdessa eri maantieteellisessä sijainnissa sijaitseviin konesaleihin.

Contrasecin asiantuntijat yhdistävät sujuvasti virtuaalista, fyysistä ja pilvipalvelinkapasiteettia hybridipilvipalveluksi.

Konesalipalveluihin kuuluvat myös web hosting- ja verkkotunnuspalvelut.

Konesalipalveluihin sisältyvät normaalit tukipalvelut, mutta lisäksi ICT-infra-asiantuntijat tukevat asiakkaita esimerkiksi virtuaalipalvelimiin, palvelinylläpitoon tai varmistuspalveluihin liittyvissä tarpeissa.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous konesalipalveluista

Contrasecin konesalipalvelut on kustannustehokas ratkaisu yritysten erilaisiin tarpeisiin. Contrasecin konesalipalveluiden kilpailukykyisen hinnoittelun mahdollistaa eritasoisten konesalien luomat edellytykset tarjota poikkeuksellisen tarkasti juuri asiakastarpeen mukaista palvelua, jolloin asiakas ei joudu maksamaan mistään ylimääräisestä.

Contrasec tarjoaa konesalipalveluista kiinnostuneille yrityksille riskittömän palvelukapasiteetin kokeilujakson Contrasecin demoympäristössä.

Jos tavoitteena on löytää kotimainen konesali kattavilla ja kustannustehokkailla konesalipalveluilla sekä joustavalla palvelulla, on Contrasecin konesalipalvelut oikea ratkaisu. Ottakaa yhteyttä ja kysykää lisää!

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Konesalipalveuiden asiakastarinat
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä