Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Kokeneita ja ammattitaitoisia asiantuntijoita

Asiantuntijapalvelut

Contrasecin asiantuntijat tarjoavat asiantuntemusta ja kokemusta yritysten ICT-infraan, tietoliikenteeseen, integraatioihin, tietoturvaan ja projektinhallintaan liittyviin tarpeisiin. 

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut yrityksille

Contrasecin asiantuntijat tarjoavat asiantuntemusta ja kokemusta yritysten ICT-infraan, tietoliikenteeseen, integraatioihin, tietoturvaan ja projektinhallintaan liittyviin tarpeisiin. 

ICT-asiantuntijapalvelut. Contrasecin ICT-asiantuntijapalvelut tarjoavat osaamista ja lisäresursseja yrityksen ICT-infraan, integraatioihin ja tietoliikenteeseen liittyviin tehtäviin, silloin kun yrityksen oma osaaminen ja resurssit eivät riitä. ICT-asiantuntijoiden asiantuntemusta voi hyödyntää mm. erilaisiin asennustöihin, käyttöönottoihin, ylläpitotöihin, versiopäivityksiin sekä pääkäyttäjätukipalveluihin.

Integraatiopalvelut. Contrasecin tarjoamat kokonaisvaltaiset integraatiopalvelut vastaavat järjestelmien kehittämisestä, integraatioiden toteuttamisesta sekä järjestelmien operoinnista ja käyttöpalveluista sovituilla tasoilla. Contrasecin integraatioasiantuntijat vastaavat ammattitaidolla ja kokemuksella järjestelmien kehittämisestä, integraatioiden toteuttamisesta sekä järjestelmien operoinnista ja käyttöpalveluista.

Tietoturva. Contrasecin tietoturva-asiantuntijat tarjoavat erityisosaamista yritysten tietoturvahaasteisiin, erilaisiin tietoturvallisuuden kartoittamiseen, kehittämiseen sekä ylläpitoon liittyviin kysymyksiin ja erityistarpeisiin. Contrasecin tietoturva-asiantuntijat tunnistavat mahdolliset tietoturvaongelmat ja ratkaisevat ne asiakaslähtöisesti.

Projektinhallintapalvelut. Projektinhallintapalvelut tarjoaa erilaisten integraatio-, konesali-, ulkoistamis- ja ICT-infraprojektien johtamiseen ja toteuttamiseen. Contrasecilla on projektien läpiviennin tueksi ja lisäresurssiksi kokeneita ja ammattitaitoisia projektityön ammattilaisia ICT-projektipäälliköstä IT- ja tietohallintopäällikköön.

Asiantuntijapalvelut
Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous asiantuntijapalveluista

Contrasecin asiantuntijapalvelut on oikea ratkaisu yritykselle, kun on tarve asiantuntemukselle, kokemukselle ja erityisesti osaamiselle liittyen ICT-infraan, tietoliikenteeseen, integraatioihin, tietoturvaan tai projektinhallintaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille yrityksenne tarpeista!

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Asiantuntijapalveluiden
asiakastarinat ja artikkelit
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä