Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Kokemuksella onnistuneisiin ulkoistusprojekteihin

IT-ulkoistus

Contrasecin asiantuntijat varmistavat että yritysten IT-ulkoistus onnistuu. Contrasecin projektihenkilöstöltä löytyy kattavasti kokemusta ja osaamista hyvin erilaisista ja erikokoisista ICT:n ulkoistamisprojekteista. 

IT-ulkoistus

Ulkoistaminen ulkopuolisen projektipäällikön avulla

Contrasecin projektinhallintapalvelut auttavat yrityksiä ICT-palveluiden ulkoistamisessa. Kyseessä voi olla ICT-palveluiden ulkoistaminen Contrasecille tai kolmannelle osapuolelle. Contrasecin kokenut ja ammattitaitoinen projektihenkilöstö voi tukea ICT-ulkoistusprojektia tai vastata siitä kokonaisuudessaan.

Ulkopuolisen resurssin hyödyntäminen ICT:n ulkoistusprosessissa on varsin perusteltua siihen liittyvien haasteiden vuoksi. Ammattitaitoisella ja kokeneella projektiryhmällä on parempi kyky havaita ajoissa mahdolliset ongelmat sekä kattava käsitys tyypillisistä ja odotettavista ongelmista. Myös töiden aikataulutus on nopeampaa ja lopputulos parempi.

Ulkopuolinen ICT-projektipäällikkö varmistaa ulkoistusprojektin tuloksellisen ja suunnitelmallisen läpiviennin. Palveluna ostettu projektipäällikkö on lisäresurssi, jonka ansiosta resursseja ei tarvitse irrottaa yrityksen ydinliiketoiminnoista, vaan toiminta voi jatkua häiriöttä koko ulkoistusprojektin ajan.

Ulkoistuskumppanin vaihtaminen on myös ulkoistusprojekti, haasteet vain ovat erilaiset kuin ensimmäistä kertaa ulkoistettaessa.

Ulkoistusprojektin onnistumisen todennäköisyyttä parantaa merkittävästi, kun projektiryhmässä on kokenut projektipäällikkö sekä 1–2 teknistä koordinaattoria, joilla on kokemusta ulkoistamisesta ja etenkin siihen liittyvästä projektityöstä.

Lue referenssit Tamturbon ja VTS-Kodit onnistuneista IT-ulkoistusprojekteista.

IT-ulkoistus tuo etuja

Contrasecin ulkoistuspalvelun avulla pääsee nauttimaan ulkoistettujen IT-palveluiden tuomista hyvistä puolista.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous ulkoistusprojektista

Ottakaa yhteyttä, jos yrityksenne kaipaa ammattitaitoa ja kokemusta ICT-palveluiden ulkoistamisessa.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä