Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Paikallisista laiteresursseista riippumattomat

Sovelluspalvelut

Contrasec toteuttaa sovelluspalvelut yrityksille joko SaaS-palveluna tai hybridimallina.

Sovelluspalvelut

Sovelluspalvelut yrityksille

Sovelluspalvelumalli mahdollistaa käyttäjille helpon pääsyn ohjelmistoihin. Päivitykset hoidetaan keskitetysti palveluntarjoajan toimesta, ja käyttäjät voivat käyttää sovelluksia eri laitteilla ilman, että ne ovat riippuvaisia tietyn laitteen paikallisista resursseista. Tämä malli tuo tehokkuutta ja joustavuutta organisaation tai yksittäisen käyttäjän toimintaan.

Voimme tuottaa puhdasta SaaS-palvelua, jossa me hoidamme kaiken ja te keskitytte työn tekemiseen. Vaihtoehtona on hybridimalli, jossa tuotamme palvelun, mutta asiakasyritys on enemmän mukana toiminnassa. Tämä on hyvä malli silloin, kun palvelu on monimuotoinen ja siinä on lukuisia integraatioita muihin asiakkaan järjestelmiin.

Alta löydät esimerkkejä tarjoamistamme sovelluspalveluista. Jos silmään ei osu sopivaa, voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä kustomoidun sovelluspalvelun toteutuksesta. Olemme integraattori ja pystymme koostamaan yrityksellesi sopivan kokonaisuuden. 

MQTT-palvelut voidaan toteuttaa korkean saavutettavuuden suurina MQTT-klustereina sekä pienempinä, räätälöityinä kokonaisuuksina. 

GitLab voidaan tarjota palveluna tai asennettuna, yrityksen tarpeiden mukaan skaalautuen. Toteutamme myös GitLab-koulutusta ja -neuvontaa.

Älykaupungit ovat tulevaisuuden infrastruktuuria, jossa optimoidut ja synkronoidut tietojärjestelmät tehostavat kaupungin toimintaa ja parantavat sen asukkaiden elämänlaatua.

Integraatioalustat parantavat liiketoimintaprosesseja, helpottavat tiedonhallintaa ja vähentävät manuaalista työtä.

Sovelluspalvelut
Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous sovelluspalveluista

Valjasta ohjelmistot yrityksesi käyttöön paikallisista laiteresursseista välittämättä. Pyydä Contrasecilta tarjous yrityksesi tarpeiden mukaisista sovelluspalveluista.

ilari.mikkonen(at)contrasec.fi

Puh. 044 712 6866

Sovelluspalveluiden
asiakastarinat ja artikkelit
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä