Olemme apunasi, kun tarvitset ammattitaitoisia asiantuntijoita virtuaalipalvelimiin, palvelinylläpitoon, konesali- tai varmistuspalveluihin liittyen. 

Asiantuntijamme ovat sinulle lisäresurssi erilaisiin asennustöihin, käyttöönottoihin, ylläpitotöihin, versiopäivityksiin sekä pääkäyttäjätukipalveluihin, joko projektiluontoisesti tai tuntiperusteisesti tarpeidesi mukaan.

Asiantuntijoillamme on laaja osaaminen konesaliympäristöissä operoimisesta ja ylläpidosta.

ICT-infra-asiantuntija- Lisäresursseja ICT-projekteihin [ Contrasec

Asiantuntijamme ovat käytössäsi lisäresurssina tarpeidesi mukaan niin yksittäisissä palvelutarpeissa tai toimeksiannoissa kuin pidemmissäkin projekteissa, silloin kun yrityksesi oma osaaminen ja resurssit eivät riitä. Hyödynnä asiantuntemustamme erilaisiin asennustöihin, käyttöönottoihin, ylläpitotöihin, versiopäivityksiin sekä pääkäyttäjätukipalveluihin. Asiantuntijoiltamme löytyy osaamista niin Microsoft-, kuin Open Source -teknologioista, unohtamatta vankkaa kyberturvallisuus- ja konesaliosaamista.

Olemme suunnitelleet, rakentaneet ja ylläpitäneet niin omia kuin asiakkaidenkin konesaleja yli 10 vuotta, joten asiantuntijoillemme on kertynyt laaja osaaminen konesali-ympäristöjen ylläpidosta sekä niissä operoimisesta. Lisäksi meiltä löytyy osaamista ICT-infra- ja konesaliprojektien hallintapalveluihin sekä konesaliympäristöjen koulutukseen