Olemme apunanne, kun tarvitsette ammattitaitoisia asiantuntijoita virtuaalipalvelimiin, palvelinylläpitoon, konesali- tai varmistuspalveluihin liittyen. 

Asiantuntijamme ovat yrityksellenne lisäresurssi erilaisiin asennustöihin, käyttöönottoihin, ylläpitotöihin, versiopäivityksiin sekä pääkäyttäjätukipalveluihin, joko projektiluontoisesti tai tuntiperusteisesti tarpeidenne mukaan.

Asiantuntijoillamme on laaja osaaminen konesaliympäristöissä operoimisesta ja ylläpidosta.

ICT-infra-asiantuntija- Lisäresursseja ICT-projekteihin [ Contrasec

Asiantuntijamme ovat yrityksenne käytössä lisäresurssina tarpeidenne mukaan niin yksittäisissä palvelutarpeissa tai toimeksiannoissa kuin pidemmissäkin projekteissa, silloin kun yrityksenne oma osaaminen ja resurssit eivät riitä. Voitte hyödyntää asiantuntemustamme erilaisiin asennustöihin, käyttöönottoihin, ylläpitotöihin, versiopäivityksiin sekä pääkäyttäjätukipalveluihin. Asiantuntijoiltamme löytyy osaamista niin Microsoft-, kuin Open Source -teknologioista, unohtamatta vankkaa kyberturvallisuus- ja konesaliosaamista.

Olemme suunnitelleet, rakentaneet ja ylläpitäneet niin omia kuin asiakkaidenkin konesaleja yli 10 vuotta, joten asiantuntijoillemme on kertynyt laaja osaaminen konesaliympäristöjen ylläpidosta sekä niissä operoimisesta. Lisäksi meiltä löytyy osaamista ICT-infra- ja konesaliprojektien hallintapalveluihin sekä konesaliympäristöjen koulutukseen