Huolehdimme, että sähköposti-, kalenteri-, verkko- ja videoneuvottelu-, puheratkaisut sekä pikaviestintäpalvelut ovat yrityksenne käytössä ajasta ja paikasta riippumatta.

Ylläpidämme yrityksenne viestintäratkaisut ajantasalla, joten teidän ei tarvitse itse yrittää pysyä eri viestintävälineiden huimassa kehitysvauhdissa mukana.

Kertokaa tarpeenne, me kerromme niihin ratkaisun. Voimme testata, räätälöidä ja huolehtia palveluiden käyttöönotosta puolestanne.

Viestintäratkaisut - Office 365 - Skype - Exchange - Jira [ Contrasec

Yrityksellenne oikein valitut ja integroidut viestintäratkaisut helpottavat työntekoa mahdollistamalla mm. etäpalaverien pidon sekä toimistosovellusten hyödyntämisen sijainnista riippumatta. Viestintäratkaisuista rakennetaan yrityksellenne kokonaisuus, joka toimii saumattomasti yhteen ja lisää työtehoa merkittävästi, kun kaikki tarvittava tieto ja välineet on löydettävissä ja käytettävissä muuallakin kuin toimistolla. Tarpeiden mukaan rakennetun viestintäratkaisun mahdollisuudet yhteydenpitoon työkavereiden ja asiakkaiden kanssa ovat yhtä monimuotoiset sekä toimistolla että tienpäällä. Oikeanlaisilla viestintäratkaisuvalinnoilla voidaan varmistaa, että viestintä täyttää tapauskohtaiset vaadittavat tietoturvavaatimukset.

Microsoft Office 365

Tarjoamme Microsoft Office 365 -tuoteperheen ratkaisut käyttöönne helposti ja joustavasti. Skype-pikaviestintäohjelma on mahdollista hankkia kauttamme sekä dedikoituna, tuotettuna omista palvelinsaleistamme Tampereelta, että Office 365 -pilvipalvelupaketin osana.

Exchange

Kauttamme myös sekä jaettuja että dedikoituja Exchange-sähköpostipalvelimia tuotettuna omista konesaleistamme.

Atlassian

Yksi tarjoamamme viestintäratkaisuvaihtoehto on Atlassian-tuoteperhe, josta löytyy paljon erilaisia työkaluja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Confluence on sisältöyhteistyöohjelmisto, joka tukee tiimityöskentelyä tuomalla kaiken projekteihin liittyvän tiedon yhteen paikkaan. Projektinhallintaan soveltuu puolestaan Jira Core

Sähköpostimigraatiot

Meillä on kattavasti kokemusta erilaisista sähköpostiympäristöjen migraatioista. Olemme siirtäneet sähköposteja yritysten omilta sähköpostipalvelimilta pilvipalveluihin sekä pilvipalveluista takaisin omille palvelimille. Teknologioina näissä ovat olleet mm. Lotus Notes sekä Microsoftin Exchange ja Office 365.