IT-palvelut, jotka tukevat liiketoimintaanne tänään ja huomenna

Rakennamme yrityksellenne kattavista IT-palveluistamme räätälöidyn palvelukokonaisuuden asiakaslähtöisesti, liiketoimintanne erityispiirteet ja tarpeet huomioon ottaen, palvelemaan ja tukemaan juuri teidän yritystänne nyt ja tulevaisuudessa.

Tuotamme yrityksellenne tietoturvalliset verkkoratkaisut ja valvomme puolestanne verkkoyhteyksiä, verkon aktiivilaitteita, konesali-infraa, palvelimia ja palveluita.

Tarjoamme konesaleistamme Tampereelta palvelin- ja konesaliratkaisut, palvelinten ylläpidon, varmistuspalvelun sekä webhosting- ja verkkotunnuspalvelut. 

Varmistamme, että yrityksenne työntekijöillä on aina työntekoa tukeva työasemaympäristö, IT-tuki ja viestintäratkaisut käytössään.

Voimme olla yrityksenne IT-tuki, IT-ylläpito tai vaikka koko IT-osasto

Palvelemme yritystänne niin pienissä kuin suuremmissakin IT-palvelutarpeissa. IT-palveluistamme voidaan muodostaa tarpeidenne mukaan skaalautuva IT-palveluiden kokonaisratkaisu tai yksittäisen osa-alueen tarpeisiin keskittyvä palveluratkaisu. 

Huolehdimme IT-palveluiden käyttöönotosta

Emme vain tarjoa käyttöönne palveluita, vaan huolehdimme myös niiden käyttöönotosta. Huolehdimme uusien palveluiden käyttöönottokoulutuksesta sekä uusien toimintamallien tiedottamisesta sisäisesti. 

Tarkkaankin määritellyt IT-palvelut tuottavat yrityksellenne lisäarvoa vasta kun ne on otettu tehokkaasti käyttöön!

IT-palvelut kuukausihinnalla

IT-palvelut ovat käytössänne joko kiinteällä kuukausimaksulla tai ne veloitetaan sovitusti toteutuneen käytön mukaan palvelukohtaisella yksikköhinnalla. Kustannussäästöjä syntyy, kun maksatte vain tarvitsemistanne palveluista skaalautuvasti kulloisenkin volyymin mukaan. Suorien kustannussäästöjen lisäksi IT-kumppanuus kanssamme tarjoaa paljon muitakin etuja.

TOIMIVA IT-YMPÄRISTÖ

Olemme erittäin kiinnostuneita IT-ympäristönne kehittämisestä, sillä mitä tehokkaammaksi, toimintavarmemmaksi ja turvallisemmaksi ympäristönne saamme, sitä helpompaa on meidänkin työmme.

TEHOKKUUS

Kun me hoidamme IT-asiat puolestanne, voitte te keskittyä takkuavan IT:n sijaan täysillä omaan ydinosaamiseenne eli omaan liiketoimintaanne.

ASIAKASPALVELU

Valtakunnallisen asiakaspalvelun sijaan yritystänne palvelee aina nimetty asiantuntija, joka tuntee IT-ympäristönne kuin omat taskunsa ja joka pystyy aikaavievän ympäristöön tutustumisen sijaan keskittymään heti varsinaiseen ongelmaan.

ILMAINEN IT-KARTOITUS

Aloitamme yhteistyön ilmaisella IT-kartoituksella, jonka pohjalta pystymme tarjoamaan yrityksellenne tarpeidenne mukaista IT-palvelupakettia. Selvitämme yrityksesi tietotekniikan nykytilan, raportoimme siinä havaitut ongelmat ja kehitystarpeet, esitämme ehdotukset tilanteen korjaamiseksi sekä dokumentoimme IT-ympäristönne.

Kartoituksen laajuus määritellään yhdessä kanssanne, mutta IT-kartoitus voi kattaa esim. työasemat, palvelimet, lähiverkon, tietoliikenneyhteydet, tietoturvaratkaisut sekä sovellukset ja niiden lisenssit.

OTTAKAA YHTEYTTÄ 

Jos IT-palvelunne kaipaavat päivitystä tai haluatte kilpailuttaa palvelunne, ottakaa meihin yhteyttä. Kartoitamme nykyisen IT-ympäristönne ja laadimme kartoituksen pohjalta teille tarvettanne vastaavan tarjouksen.