Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Yrityksen oma IT-osasto

IT-palvelut

Yrityksen tarpeiden mukaan räätälöidyt IT-palvelukokonaisuudet koostuvat tietoliikenne- ja loppukäyttäjäpalveluista.

IT-palvelut

IT-palvelut yrityksille

Contrasecin kattavat IT-palvelut yrityksille rakennetaan yrityksen tarpeiden mukaan räätälöiden IT-palvelukokonaisuus täysin asiakaslähtöisesti, yrityksen liiketoiminnan erityispiirteet huomioon ottaen, palvelemaan ja tukemaan juuri kyseistä yritystä, nyt ja tulevaisuudessa.

Contrasecin IT-palvelut yrityksille koostuvat tietoliikenne- ja loppukäyttäjäpalveluista.

Tietoliikennepalvelut tarjoavat tietoturvalliset verkkoratkaisut sekä verkkoyhteyksien, verkon aktiivilaitteiden, konesali-infran, palvelimien ja palveluiden valvontapalvelut.

Loppukäyttäjäpalvelut varmistavat, että yrityksen työntekijöiden käytössä on työntekoa tukeva työasemaympäristö, IT-tuki, viestintäratkaisut sekä koulutuspalvelut.

Konesalipalvelut kattavat palvelimet virtuaalipalvelimista vuokrapalvelimiin, joko täydellä palvelinylläpidolla tai asiakkaan omaan ylläpitoon, ylläpidettäväksi joko Contrasecin konesaleissa tai asiakkaan osoittamissa tiloissa.

IT-palvelut

IT-palveluiden ulkoistaminen

IT-palveluiden ulkoistaminen Contrasecille on hyvä valinta monestakin syystä. Ennen kaikkea työn tehokkuus kasvaa, kun IT-palvelut on ulkoistettu Contrasecin ylläpitoon ja asiakas voi itse keskittyä takkuavan IT:n sijaan täysillä omaan ydinosaamiseensa, eli yrityksen liiketoimintaan.

Ulkoistamisella saavutetaan monia muitakin etuja, kuten kustannussäästöjä, kun asiakas maksaa vain tarvitsemistaan palveluista skaalautuvasti kulloisenkin volyymin mukaan.

Tarpeiden mukainen IT-palveluratkaisu

Contrasec tarjoaa oikean kokoiset IT-palveluratkaisut jokaisen yrityksen tarpeisiin. Contrasec voi olla yrityksen IT-tuki, IT-ylläpito tai vaikka koko IT-osasto. Valitusta IT-palveluratkaisusta riippumatta Contrasec on aina yritystä tukeva IT-kumppani.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous IT-palveluista

Jos yrityksenne on vailla asiantuntevaa ja palvelevaa IT-tukea, IT-ylläpitoa tai IT-kumppania, kannattaa kysyä meiltä tarjous IT-palveluista.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

IT-palveluiden
asiakastarinat ja artikkelit
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä