Joustavat IT-palvelut yrityksellenne

Rakennamme kattavista IT-palveluistamme räätälöidyn palvelukokonaisuuden asiakaslähtöisesti, liiketoimintanne erityispiirteet ja tarpeet huomioon ottaen, palvelemaan ja tukemaan juuri teidän yritystänne. Yrityskokomme ja sitoutunut henkilöstömme takaa toiminnallemme notkeuden, joka taatusti näkyy saamassanne palvelussa. Toimipisteemme ja konesalimme sijaitsevat Tampereella, mutta tarjoamme palveluitamme koko maan laajuisesti. 

Tuotamme yrityksellenne tietoturvalliset verkkoratkaisut ja valvomme puolestanne verkkoyhteyksiä, verkon aktiivilaitteita, konesali-infraa, palvelimia ja palveluita.

Tarjoamme konesaleistamme Tampereelta palvelin- ja konesaliratkaisut, palvelinten ylläpidon, varmistuspalvelun sekä webhosting- ja verkkotunnuspalvelut. 

Varmistamme, että yrityksenne työntekijöillä on aina työntekoa tukeva työasemaympäristö, IT-tuki ja viestintäratkaisut käytössään.

Voimme olla yrityksenne IT-tuki, IT-ylläpito tai vaikka koko IT-osasto

Palvelemme yritystänne niin pienissä kuin suuremmissakin IT-palvelutarpeissa. IT-palveluistamme voidaan muodostaa tarpeidenne mukaan skaalautuva IT-palveluiden kokonaisratkaisu tai yksittäisen osa-alueen tarpeisiin keskittyvä palveluratkaisu. Tarjoamme palveluita käytön mukaan veloitettavana tai kiinteällä kuukausiveloituksella.

Tässä esimerkkejä erilaisista IT-palveluratkaisuistamme:

IT-TUKI

Tarjoamme loppukäyttäjien helpdesk-palvelua sekä asiantuntijapalveluitamme tarpeiden mukaan.

Sopii ratkaisuksi pienemmille yrityksille, joiden IT-ympäristö ei ole iso, mutta jotka ajoittain kaipaavat IT-asiantuntijoiden tukea.

IT-YLLÄPITO

Ylläpidämme sopimuksen mukaan työasemia ja palvelimia sekä vastaamme päivityksistä ja määritellyistä tukipalveluista. Myös helpdesk- ja asiantuntijapalvelut ovat käytössä tarpeiden mukaan.

Sopii yrityksille, joilla on omaa ylläpidettävää IT-infraa ja jotka haluavat ulkoistaa niiden ylläpidon. Omaa IT-osaamista löytyy, mutta ulkopuoliselle asiantuntijuudelle löytyy myös tarvetta. 

IT-OSASTO

Vastaamme kokonaisvaltaisesti yrityksen tietoliikennepalveluista, palvelin- ja konesalipalveluista sekä loppukäyttäjäpalveluista. Lisäksi asiantuntijamme tukevat erilaisissa kehitys- ja muutosprojekteissa.

Sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä täysin omaan liiketoimintaansa ja haluavat ulkoistaa IT-palvelunsa IT-kumppanille varmistaakseen yritykselleen toimivan, tietoturvallisen ja liiketoimintaa tukevan IT-ympäristön. 

Huolehdimme IT-palveluiden käyttöönotosta

Emme vain tarjoa käyttöönne palveluita, vaan huolehdimme myös niiden käyttöönotosta. Huolehdimme uusien palveluiden käyttöönottokoulutuksesta sekä uusien toimintamallien tiedottamisesta sisäisesti. Tarkkaankin määritellyt IT-palvelut tuottavat yrityksellenne lisäarvoa vasta kun ne on otettu tehokkaasti käyttöön!

Projektipäällikkö-palvelu tarjoaa apua uusien IT-palveluiden määrittelyyn ja käyttöönottoon.

IT-osasto kuukausihinnalla

IT-palvelut ovat käytössänne joko kiinteällä kuukausimaksulla tai ne veloitetaan sovitusti toteutuneen käytön mukaan palvelukohtaisella yksikköhinnalla. Kustannussäästöjä syntyy, kun maksatte vain tarvitsemistanne palveluista skaalautuvasti kulloisenkin volyymin mukaan. Suorien kustannussäästöjen lisäksi IT-kumppanuus kanssamme tarjoaa paljon muitakin etuja.

TOIMIVA IT-YMPÄRISTÖ

Olemme erittäin kiinnostuneita IT-ympäristönne kehittämisestä, sillä mitä tehokkaammaksi, toimintavarmemmaksi ja turvallisemmaksi ympäristönne saamme, sitä helpompaa on meidänkin työmme.

TEHOKKUUS

Kun me hoidamme IT-asiat puolestanne, voitte te keskittyä takkuavan IT:n sijaan täysillä omaan ydinosaamiseenne eli omaan liiketoimintaanne.

ASIAKASPALVELU

Valtakunnallisen asiakaspalvelun sijaan yritystänne palvelee aina nimetty asiantuntija, joka tuntee IT-ympäristönne kuin omat taskunsa ja joka pystyy aikaavievän ympäristöön tutustumisen sijaan keskittymään heti varsinaiseen ongelmaan.

ILMAINEN IT-KARTOITUS

Aloitamme yhteistyön ilmaisella IT-kartoituksella, jonka pohjalta pystymme tarjoamaan yrityksellenne tarpeidenne mukaista IT-palvelupakettia. Selvitämme yrityksesi tietotekniikan nykytilan, raportoimme siinä havaitut ongelmat ja kehitystarpeet, esitämme ehdotukset tilanteen korjaamiseksi sekä dokumentoimme IT-ympäristönne.

Kartoituksen laajuus määritellään yhdessä kanssanne, mutta IT-kartoitus voi kattaa esim. työasemat, palvelimet, lähiverkon, tietoliikenneyhteydet, tietoturvaratkaisut sekä sovellukset ja niiden lisenssit.

OTTAKAA YHTEYTTÄ 

Jos IT-palvelunne kaipaavat päivitystä tai haluatte kilpailuttaa palvelunne, ottakaa meihin yhteyttä. Kartoitamme nykyisen IT-ympäristönne ja laadimme kartoituksen pohjalta teille tarvettanne vastaavan tarjouksen.