Tietoliikennepalvelut

Palvelin- ja konesalipalvelut

Loppukäyttäjäpalvelut

IT-palvelut yrityksille

Tarjoamme kattavat IT-palvelut yrityksellesi. Toimipisteemme ja konesalimme sijaitsevat Tampereella, mutta tarjoamme palveluitamme koko maan laajuisesti. Hoidamme puolestasi kaikki yrityksesi tietoliikenneasiat. Tarjoamme omista konesaleistamme kattavat palvelin- ja konesaliratkaisut, palvelinylläpidon, varmistuspalvelun sekä webhosting- ja verkkotunnuspalvelut. Konesalipalvelut ovat käytössäsi sekä täydellä ylläpidolla että colocation-palveluna. Yhdistämme sujuvasti virtuaalista, fyysistä ja pilvipalvelinkapasiteettia hybridipilvipalveluksi. Loppukäyttäjäpalvelut varmistavat, että yrityksesi työntekijöillä on työntekoa tukeva työasemaympäristö, IT-tuki ja viestintäratkaisut käytössään. 

IT-osasto käyttöösi kuukausihinnalla

Rakennamme IT-palveluistamme räätälöidyn palvelukokonaisuuden asiakaslähtöisesti, liiketoimintasi erityispiirteet ja tarpeet huomioon ottaen, palvelemaan ja tukemaan juuri sinun yritystäsi. 

IT-palveluistamme voidaan muodostaa tarpeidesi mukaan skaalautuva IT-palveluiden kokonaisratkaisu tai yksittäisen osa-alueen tarpeisiin keskittyvä palveluratkaisu. Me voimme olla yrityksesi IT-tuki, IT-ylläpito tai vaikka koko IT-osasto. Otamme mielellämme kokonaisvastuun IT-palveluistanne, mutta yhtä hyvin voimme ottaa vastuullemme pienemmän osa-alueen, kuten loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisen aina IT-tuen tarjoamisesta työasemin ylläpitoon.

Emme vain tarjoa käyttöösi palveluita, vaan huolehdimme myös niiden käyttöönotosta. Huolehdimme uusien palveluiden käyttöönottokoulutuksesta sekä uusien toimintamallien tiedottamisesta sisäisesti. Projektipäällikkö-palvelu tarjoaa apua uusien IT-palveluiden määrittelyyn ja käyttöönottoon. Tarkkaankin määritellyt IT-palvelut tuottavat yrityksellesi lisäarvoa vasta kun ne on otettu tehokkaasti käyttöön!

Yrityskokomme ja sitoutunut henkilöstömme takaa toiminnallemme notkeuden, joka taatusti näkyy saamassasi palvelussa. Olemme IT-yritys, jolla on isojen IT-talojen palvelutarjonta, mutta pienen palveluntuottajan kyky ja tahto palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja ketterästi.

Saat kaikki tarvitsemasi palvelut käyttöösi kuukausiveloituksella. Kustannussäästöjä syntyy, kun maksat vain tarvitsemistasi palveluista. Suorien kustannussäästöjen lisäksi IT-kumppanuus kanssamme tarjoaa paljon muitakin etuja.

Kiinteät kulut

Kiinteähintainen palvelusopimus takaa ettei yllättäviä kustannuksia synny. Sinun toimiva IT-ympäristö ja sen jatkuva kehittäminen on kumppanuutemme yhteinen tavoite, johon meidän on luonnollista sitoutua, sillä ongelmat ympäristössäsi tietävät meille aina lisäkustannuksia.

Tehokkuus

Koska tuottamamme palvelut ovat meidän ydinosaamistamme, pystymme tuottamaan ne tehokkaasti. Kun me hoidamme IT-asiat puolestasi, voit sinä keskittyä takkuavan IT:n sijaan täysin omaan liiketoimintaasi, jolloin toiminnan tehostumiselta ei voida välttyä.

Palvelu

Valtakunnallisen asiakaspalvelun sijaan sinua palvelee aina nimetty asiantuntija, joka tuntee IT-ympäristösi kuin omat taskunsa. Aikaa vievien pohjaselvitystöiden sijaan asiantuntija pystyy keskittymään heti varsinaisen ongelmasi ratkaisemiseen.

Kehitys

Olemme erittäin kiinnostuneita IT-ympäristösi kehittämisestä, sillä mitä tehokkaammaksi, toimintavarmemmaksi ja turvallisemmaksi ympäristösi saamme, sitä helpompaa on meidänkin työmme.

IT-KARTOITUS

Aloitamme yhteistyön ilmaisella IT-kartoituksella, jonka pohjalta pystymme tarjoamaan yrityksellenne tarpeidenne mukaista IT-palvelupakettia. Selvitämme yrityksesi tietotekniikan nykytilan, raportoimme siinä havaitut ongelmat ja kehitystarpeet, esitämme ehdotukset tilanteen korjaamiseksi sekä dokumentoimme IT-ympäristönne. Kartoituksen laajuus määritellään yhdessä asiakkaan kanssa, mutta se voi kattaa esim. työasemat, palvelimet, lähiverkon, tietoliikenneyhteydet, tietoturvaratkaisut sekä sovellukset ja niiden lisenssit.