Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Turvaa tärkeät tiedot vahinkojen varalta

Varmistuspalvelu

Varmistuspalvelu tarkoittaa fyysisten ja virtuaalisten palvelinten sekä työasemien ja kannettavien, mutta myös palveluiden, kuten Microsoft 365 -palvelun datan automaattista varmuuskopiointia.

Varmistuspalvelu

Varmistus turvaa liiketoiminnan

Contrasecin varmistuspalvelu turvaa yrityksen tärkeät tiedot mahdollisten vahinkojen varalta varmuuskopioimalla ne säännöllisesti ja automaattisesti Contrasecin vikasietoisissa ja turvallisissa konesaleissa sijaitseviin tietovarastoihin.

Tällaisia liiketoimintakriittisiä varmuuskopioitavia tietoja voivat olla esimerkiksi asiakas- tai ajanvaraustiedot, jotka voivat kadota haittaohjelman tai laitevarkauden, mutta yhtä hyvin myös inhimillisen erehdyksen vuoksi. Jos vahinko sattuu, pystytään varmuuskopioidut kalenteritiedot tai asiakasrekisteri palauttamaan nopeasti asiakkaan käyttöön. Näin yrityksen liiketoiminnan jatkuminen mahdollistuu menetyksistä huolimatta.

Varastetun tai rikkoutuneen laitteen tilalle pystyy helposti ostamaan uuden laitteen, mutta menetettyjen varmuuskopioimattomien tietojen takaisinsaaminen ei olekaan niin helppoa. Kun varmuuskopiointi suunnitellaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden mukaan, on se hyvin edullinen vakuutus liiketoiminnan jatkumiselle. Sijoitus, jonka todellinen arvo tulee valitettavasti esiin vasta kun vahinko on jo sattunut.

Microsoft 365 -palveluiden varmuuskopiointi

Microsoft 365 -palvelun sähköposteja ja tiedostoja ei Microsoftin toimesta varmuuskopioida erikseen. Microsoft huolehtii tuottamastaan infrastruktuurista ja palveluista, mutta tiedostojen suojaaminen ja säilytyksestä huolehtiminen ovat palvelun käyttäjän omalla vastuulla. Microsoft 365 -palvelu tarjoaa vain aikarajoitetun roskakorin ja versiohistorian, eikä se näin ollen siis toimi kattavana varmistusratkaisuna.

Contrasecin varmistuspalvelu turvaa myös Microsoft 365 -pilvipalvelun tarjoamat palvelut, kuten sähköpostit, OneDrive-palvelun sekä SharePointin, kun pilveen tallennetut tiedot ovat säilössä myös paikallisesti Contrasecin konesaleissa. 

Contrasecin asiantuntijat tekevät Microsoft 365 -ympäristöjen tietoturvatarkastuksia ja huolehtivat tarpeiden mukaan varmuuskopioinnin lisäksi myös muista ympäristön suojaustoimenpiteistä.

Palvelevat asiantuntijat

Contrasecin asiantuntijat valvovat varmuuskopiointia ja palauttavat tarvittaessa asiakkaan menettämät tiedot.

Varmistuspalveluun kuuluu asiantuntijoiden jatkuva tuki, joka varmistaa datan lisäksi sen, että asiakas saa varmasti tukea silloin, kun sitä erityisen kriittisesti tarvitsee.

Kotimaiset konesalit

Contrasecin konesalien maantieteellinen etäisyys toisistaan mahdollistaa esimerkiksi palvelinympäristöjen ja varmistuksen hajauttamisen. Konesalit täyttävät kotimaisten turvallisuusviranomaisten vaatimukset (Katakri/VAHTI).

Konesaleissa on vahva fyysinen turvallisuus, automatisoitu valvonta 24/7, varmennettu sähkönsyöttö, jäähdytys sekä vikasietoiset tietoliikenneyhteydet.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous varmistuspalveluista

Varmuuskopioinnille on olemassa hinta, mutta menetettyjen yrityksen liiketoiminnalle kriittisten tietojen hintaa ei kukaan varmasti halua tietää. Varmistuspalvelu on paras ja kaiken lisäksi edullinen vakuutus yrityksen tiedoille.

Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää tarjous yrityksenne datan varmistuspalvelusta.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä