Tietoliikenneasiantuntija on apunasi tietoliikenneverkkoihin liittyvissä asioisssa, kuten verkkojen kehittämisessä, suunnittelussa, ylläpidossa, turvallisuudessa ja hallinnassa.

Asiantuntijamme voivat huolehtia tietoliikennelaitteidesi hallinnasta ja vianselvityksestä sekä osallistua erilaisiin tietoliikenneprojekteihin.

Asiantuntijamme ovat käytössäsi lisäresurssina tarpeidesi mukaan tai he voivat hoitaa puolestasi kaikki yrityksesi tietoliikenneasiat.

Tietoliikenneasiantuntija - Resursseja tietoliikennepalveluihin [ Contrasec

Käytännössä tietoliikenneasiantuntijamme voivat vastata langattomien ja langallisten verkkojen asennuksista, käyttöönotosta, ylläpidosta, hallinnasta ja tuesta, kytkinten konfiguroinnista, asennuksista ja reitittämisistä, palomuurien ja VPN-tunneleiden konfiguroinnista, järjestelmien tuki-, ylläpito- ja hallintatehtävistä sekä asiakastuesta.

Osaamista asiantuntijoiltamme löytyy mm. seuraavien valmistajien tuotteista: Cisco, Juniper, Aruba, Fortinet, HP ja Allied Telesis.

Asiantuntijaresurssien lisäksi voimme kouluttaa henkilökuntaasi yritysverkkojen tietoliikenteestä ja sen tietoturvasta sekä tietoturvatekniikoista kuten palomuureista ja VPN:stä. Kouluttajillamme on 15 vuoden kokemus tietoturvan ja tietoliikenteen kouluttamisesta