Tietoliikenneasiantuntijamme ovat yrityksenne apuna tietoliikenneverkkoihin liittyvissä asioisssa, kuten verkkojen kehittämisessä, suunnittelussa, ylläpidossa, turvallisuudessa ja hallinnassa.

Asiantuntijamme voivat huolehtia tietoliikennelaitteidenne hallinnasta ja vianselvityksestä sekä osallistua erilaisiin tietoliikenneprojekteihin.

Asiantuntijamme ovat käytössänne lisäresurssina tarpeidenne mukaan tai he voivat hoitaa puolestanne kaikki yrityksenne tietoliikenneasiat.

Tietoliikenneasiantuntija - Resursseja tietoliikennepalveluihin [ Contrasec

Käytännössä tietoliikenneasiantuntijamme voivat vastata langattomien ja langallisten verkkojen asennuksista, käyttöönotosta, ylläpidosta, hallinnasta ja tuesta, kytkinten konfiguroinnista, asennuksista ja reitittämisistä, palomuurien ja VPN-tunneleiden konfiguroinnista, järjestelmien tuki-, ylläpito- ja hallintatehtävistä sekä asiakastuesta.

Osaamista asiantuntijoiltamme löytyy mm. seuraavien valmistajien tuotteista: Cisco, Juniper, Aruba, Fortinet, HP ja Allied Telesis.

Asiantuntijaresurssien lisäksi voimme kouluttaa henkilökuntaanne yritysverkkojen tietoliikenteestä ja sen tietoturvasta sekä tietoturvatekniikoista kuten palomuureista ja VPN:stä. Kouluttajillamme on yli 15 vuoden kokemus tietoturvan ja tietoliikenteen kouluttamisesta