Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Työasemat käyttöön avaimet käteen -toimituksella

Laitteet

Contrasecin asiantuntijat määrittelevät asiakkaan kanssa yhteistyössä optimaaliset laiteratkaisut eri käyttäjien tarpeiden mukaan sekä tilaavat, toimittavat ja asentavat laitteet käyttövalmiiksi loppukäyttäjille.

Laitteet

Työasemien myynti ja vuokraus yrityksille

Työasemien vuokrauspalvelu voi sisältää sopimuksen mukaan työasemien elinkaarenhallinnan, käsittäen yrityksen tarpeiden mukaisten laitteiden määrittämisen, laitteiden tilaamisen ja toimittamisen, laitteiden ensiasennuksen ja käyttöönoton, laiterekisterin ylläpidon, takuuasioiden hoitamisen sekä laitteiden ja tietojen tietoturvallisen hävityksen. Palveluun voi kuulua myös vanhojen laitteiden turvallinen ja ekologinen poisto sekä varalaitepalvelu. Palvelusisältö sovitaan asiakaskohtaisesti asiakkaan kanssa.

Laitteet
Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous laitteista

Määrittelemme tarpeidenne mukaiset työasemat, sekä tilaamme, toimitamme ja asennamme ne. Laitehankinnat voidaan veloittaa joko kerta- tai kuukausiveloituksella. Työasemien vuokrauksen voi sisällyttää myös kiinteähintaiseen loppukäyttäjien IT-palvelupakettiin. Ottakaa yhteyttä, niin ratkaistaan kerralla yrityksenne loppukäyttäjien IT-tarpeet.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä