Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Viralliselta verkkotunnusvälittäjältä

Verkkotunnuspalvelut

Contrasec on virallinen verkkotunnusvälittäjä, joka huolehtii asiakkaiden puolesta verkkotunnuspalveluista eli domain-tunnuksista ja nimipalveluista.

Verkkotunnuspalvelu

Contrasec tarjoaa verkkotunnuspalvelut yrityksille

Contrasecin verkkotunnuspalveluihin sisältyy asiakkaan puolesta verkkotunnuksen rekisteröiminen Liikenne- ja viestintäviraston verkkotunnusrekisteriin ja kaikki siihen liittyvät palvelut, kuten tietojen päivittäminen, voimassaolon uusiminen, verkkotunnuspalvelujen siirtäminen toiselle välittäjälle tai toiselle käyttäjälle sekä verkkotunnuksen irtisanominen. Lisäksi Contrasecin asiantuntijat auttavat ja neuvovat asiakkaita kaikissa fi-verkkotunnuksiin liittyvissä asioissa. 

Contrasec tarjoaa DNSSEC-palvelua vahvistamaan yrityksen nimipalvelimien tietoturvaa. Yrityksen verkkotunnusvälittäjänä toimiessa Contrasec tarjoaa myös teknistä tukea verkkotunnuspalveluihin liittyen.

Verkkotunnuksen hankkiminen

Verkkotunnus eli domain on internetosoite, joka toimii esimerkiksi yrityksen kotisivujen ja sähköpostin osoitteena. Nimipalvelu eli DNS muuntaa tämän verkkotunnuksen IP-osoitteeksi. Verkkotunnus voi olla voimassa 1–5 vuotta kerrallaan.

Verkkotunnusta hankkiessa tulee tarkistaa, onko haluttu verkkotunnus vapaana Traficomin fi-verkkotunnushaku-palvelussa, sekä varmistaa ettei verkkotunnus loukkaa toisen suojattua nimeä tai tavaramerkkiä ja että tunnus on lainmukainen. Täältä voi tarkistaa, millainen on hyvä verkkotunnus ja täältä varmistaa halutun fi-verkkotunnuksen lainmukaisuuden.

Verkkotunnus tulee olla myös vapaa rekisteröitäväksi. Verkkotunnuksen tilanteen voi tarkistaa esimerkiksi seuraavista rekistereistä: tavaramerkkirekisteri, EU:n tavaramerkkirekisteri, kaupparekisteri/YTJ ja yhdistysrekisteri.  

Contrasecin asiantuntijat hoitavat verkkotunnuspalvelut eli valitun verkkotunnuksen rekisteröinnin ja kaikki siihen liittyvät palvelut yrityksen puolesta 5 €:n kuukausimaksulla (alv 0 %).

Web hosting -palvelut

Contrasec tarjoaa turvallisista ja kotimaisista konesaleista paikan yrityksen kotisivuille ja sähköpostille. Saatavilla sekä Linux-, että Windows-ympäristöjä.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous verkkotunnuspalveluista

Ottakaa meihin yhteyttä, niin kerromme lisää tarjoamistamme verkkotunnus- ja web hosting -palveluista.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä