Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut

Palomuuripalvelut

Palomuuri on yksi tärkeimmistä yrityksen tietoturvan peruselementeistä. Erilaiset vihamieliset ja luvattomat tunkeutumisyritykset yrityksien ja organisaatioiden tietoverkkoja kohti ovat internetin arkipäivää.

Palomuuripalvelut

Toimiva palomuuri on tietoturvan kulmakivi

Palomuurin perustehtävä on rajoittaa pääsyä sen taustalla olevaan suojattuun verkkoon. Palomuuri ei yksistään kykene tarjoamaan täydellistä suojaa, mutta muodostaa tärkeimmän suojausrajapinnan yrityksen verkkoyhteyksille. Kaikkien yhteyksien eri turvatason verkkojen välillä tulisi kulkea palomuurin kautta. Tehokkaan ja toimivan palomuuriratkaisun lähtökohta on huolellinen suunnittelu ja toteutus, jatkuvaa ylläpitoa ja valvontaa unohtamatta.

Nykyaikaiset palomuurilaitteet sisältävät usein myös muita tietoturvamekanismeja, joilla verkkojen turvallisuutta voidaan edelleen parantaa, mikäli budjetissa on varaa. Perusperiaate suunnittelussa on kuitenkin ollut jo vuosikymmeniä sama – se mitä ei ole erikseen sallittu, kielletään. Valitettavan usein tästä periaatteesta kuitenkin tingitään, etenkin avattaessa liikennettä suojatusta verkosta kohti alemman turvatason verkkoa. Tämän ns. ulospäin suuntauvan verkkoliikenteen rajaaminen korostuu etenkin niissä tilanteissa, joissa vihamielinen taho on jo saanut jalansijaa suojattuun verkkoon. Äärimmäisen tärkeää on myös pitää palomuurin oma ohjelmisto ajan tasalla, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Ei sovi myöskään unohtaa lokien tallennusta ja seurantaa.

Contrasecin käyttämät palomuurilaitteistot ja -ohjelmistot ovat tunnettujen ja palkittujen valmistajien kehittämiä. Niistä löytyy varmasti tietoturvalliset ja asiakaskuntamme tarpeisiin sopivat palomuuriratkaisut. Tuvallisin ja sujuvin tapa hoitaa palomuuriasiat kuntoon on hankkia se ylläpidettynä ja valvottuna palveluna.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous palomuuripalveluista

Laitetaan yrityksesi palomuuriasiat kuntoon. Ota yhteyttä, ja kartoitetaan yrityksesi tarpeet tarkemmin.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä