Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Fyysinen dedikoitu palvelin kuukausiveloituksella

Vuokrapalvelin

Contrasecin vuokrapalvelin tarkoittaa fyysistä dedikoitua palvelinta, jonka yritys saa käyttöönsä sovitulla kuukausiveloituksella sovituksi ajaksi.

Vuokrapalvelin

Vuokrapalvelin käyttöön kuukausiveloituksella

Contrasec vuokraa palvelimia palveluna yrityksille. Tämä tarkoittaa, että yritys saa käyttöönsä fyysisen dedikoidun palvelimen kiinteällä kuukausiveloituksella sovituksi ajanjaksoksi.

Kotimaiset konesalit

Vuokrapalvelin voidaan sijoittaa Contrasecin turvallisiin konesaleihin, jotka sijaitsevat kolmessa eri fyysisessä sijainnissa Suomessa tai vaihtoehtoisesti johonkin muuhun asiakkaan valitsemaan paikkaan.

Kattavat lisäpalvelut

Vuokrapalvelinta hankkiessa tulisi kuukausiveloituksen lisäksi huomioida tarjolla olevat lisäpalvelut, sillä palvelimen käytettävyys ja turvallisuus varmistetaan kattavilla lisäpalveluilla. Contrasecin tarjoamia vuokrapalvelimia tuetaan lisäpalveluilla kattavasti aina palvelinylläpidosta, valvonnasta ja varmuuskopioinnista verkkoratkaisuihin.

Palvelevat asiantuntijat

Contrasecin asiantuntijat tukevat vuokrapalvelinasiakkaita niin perusylläpitotyössä kuin yllättävissä ongelmatilanteissakin, jatkuvaa kehitystyötä unohtamatta. Asiakas voi myös ylläpitää itse palvelimia ja hyödyntää Contrasecin asiantuntijoiden osaamista vain tarpeidensa mukaan. Isoista konesaleista ammattitaitonsa ja kokemuksensa hankkineet asiantuntijat ovat asiakkaiden tukena riippumatta siitä, onko palvelin hankittu ylläpitopalvelulla vai ilman. Asiantuntijat tavoittaa helposti puhelimella, sähköpostilla ja nettiportaalin kautta.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous vuokrapalvelimesta

Ottakaa yhteyttä ja mietitään yhdessä millainen palvelinratkaisu sopisi parhaiten yrityksenne tarpeeseen.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä