Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Merkittävä osa teknistä tietoturvaa

Testaus

Contrasecin asiantuntijat suorittavat erilaisten järjestelmien ja laitteistojen testausta. Tyypillisesti testaus painottuu tietoturvallisuuteen ja turvallisuuteen, mutta testausta voidaan tehdä myös muista näkökulmista.

Testaus

Haavoittuvuustestaus on osa teknistä tietoturvaa

Haavoittuvuustestauksessa kohdeorganisaation tietoturvaa arvioidaan erilaisilla testausmenetelmillä pyrkimyksenä löytää järjestelmien heikkoudet. Teknologian kehityksen ja tietoturvauhkien kasvun myötä on haavoittuvuustestauksen merkitys korostunut osana yritysten teknistä tietoturvaa.

Tietoturva-asiantuntijat

Contrasecin 20 toimintavuoden aikana Contrasecin tietoturva-asiantuntijat ovat konsultoineet ja auditoineet erikokoisten yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten verkkoja, järjestelmiä, toimitiloja ja konesaleja. Koko yrityksen olemassaolon ajan tietoturvallisuuden eri osa-alueet ovat kuuluneet vahvasti Contrasecin toimialaan. Contrasecin asiantuntijoilla on mm. vankka kokemus tietoturva- ja tietoliikennekoulutuksista, aina yksittäisten henkilöiden koulutuksista vaativampiin ja laajempiin viranomaistason koulutuksiin.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous testauspalvelusta

Ottakaa yhteyttä ja kertokaa testaustarpeestanne.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä