Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Tulevaisuuden infrastruktuuri

Älykaupungit

Contrasecin asiantuntija konsultoivat ja tarjoavat alustaratkaisuja tulevaisuuden älykaupunkiympäristöihin.

Älykaupungit

Älykaupungit

Tarjoamme älykaupunkialustaratkaisuja ja konsultointia. Olemme FIWAREN jäsen ja pitkäaikainen ekosysteemitoimija. Älykaupunkialusta on teknologista infrastruktuuria, joka mahdollistaa älykkäiden kaupunkiratkaisujen integroinnin ja hallinnan. Älykaupunkialustat auttavat keräämään, analysoimaan ja jakamaan tietoa kaupungin eri järjestelmien ja palveluiden välillä.

Alustoilla pyritään yhdistämään erilaiset älykkäät ratkaisut, kuten liikenteenohjaus, energiatehokkuus, jätehuolto, älykkäät rakennukset, turvallisuusratkaisut ja muut kaupunkiin liittyvät palvelut. Tavoitteena on parantaa kaupungin toimivuutta, kestävyyttä, turvallisuutta ja asukkaiden elämänlaatua.

Älykaupunkialustojen avulla kaupungit ja yhteisöt voivat kerätä reaaliaikaista dataa eri järjestelmistä ja antureista, minkä avulla voidaan tehdä älykkäitä päätöksiä ja optimoida kaupungin toimintaa. Esimerkkejä älykkäistä ratkaisuista voivat olla älyliikennevalot, älykkäät pysäköintijärjestelmät, älykäs jätehuolto, etävalvottavat turvajärjestelmät ja paljon muuta. Käytämme pitkälti avoimeen lähdekoodiin perustuvia ratkaisuja.

Asiakkaitamme on Suomessa ja saksankielisessä Keski-Euroopassa. Jos haluat nopean ensipuraisun, tutustu SaaS-ratkaisuumme osoitteessa https://lakes.profi.space.

Älykaupungit
Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pyydä tarjous älykaupunkiratkaisuista

Tarvitsetko alustaratkaisuja tai konsultointia älykaupunkisuunnitteluun? Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin keskustellaan lisää siitä, miten Contrasec voi auttaa sinua.

ilari.mikkonen(at)contrasec.fi

Puh. 044 712 6866

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä