Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Konesalin elinkaaren projektit hallintaan

Konesali

Ulkoista konesaliprojekti Contrasecille. Contrasecin konesaliasiantuntijat tarjoavat ammattitaitoaan ja kokemustaan konesalin eri elinkaaren vaiheisiin kohdistuviin projekteihin. 

Konesali

Konesaliprojekti palveluna

Konesaliprojektit, kuten konesalien rakentaminen, siirtotyö tai purkaminen, hoituvat helposti, kun Contrasecin konesaliasiantuntijat hoitavat ne yrityksen puolesta.

Erilaisia konesalin elinkaaren vaiheita, joiden läpiviennissä Contrasecin konesaliasiantuntijoiden projektiosaamiselle on tarvetta, ovat esimerkiksi konesalin suunnittelu ja rakentaminen, siirto/konesalimuutto, konsolidointi tai purkaminen.

Konesaliprojekti voi olla myös osa ulkoistusta tai ulkoistuskumppanin vaihtoa, jolloin on varsin perusteltua käyttää ulkopuolista projektiosaamista. 

Contrasecin konesaliasiantuntijat ovat ylläpitäneet Contrasecin omia konesaleja yli 15 vuotta, mutta asiantuntijat ovat tottuneet operoimaan myös muiden ylläpitämissä konesaliympäristöissä.

Konesali
Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous konesaliprojektista

Ottakaa yhteyttä, jos yrityksenne kaipaa ammattitaitoa ja kokemusta konesalin eri elinkaaren vaiheisiin kohdistuviin projekteihin.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä