Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Kustannustehokkaat ja ketterät

IT-tukipalvelut

Contrasecin Helpdeskin asiantuntijoiden tarjoama IT-tuki on ripeää ja henkilökohtaista, koska asiantuntijat tuntevat yrityksen ympäristön ja loppukäyttäjät jo ennalta.

IT-palvelut

IT-tukipalvelut yrityksille

Contrasecin Helpdesk tarjoaa yrityksille apua IT-palveluita koskevissa kysymyksissä sekä ohjeistaa IT-palveluiden käyttämisessä. IT-tuki voi hoitaa kaikki yrityksen IT-ympäristön häiriöt, kuten esimerkiksi tulostusongelmat ja ongelmatilanteet käyttäjätunnusten/salasanojen, sähköpostin tai vaikka tietoliikenteen kanssa. Contrasecin asiantuntijat tarjoavat tukea myös esimerkiksi päätelaiteasennuksiin, IT-hankintoihin ja ohjelmistojen asennuksiin. 

Contrasecin IT-tukipalvelu varmistaa yrityksen liiketoiminnan häiriöttömän toiminnan. Asiantuntijat ratkaisevat loppukäyttäjien ongelmat, jolloin yrityksen työntekijöiden työaikaa ei kulu IT-ongelmien selvittelyyn, vaan he voivat keskittyä täysin yrityksen omaan liiketoimintaan.

Contrasecin IT-tuki ei tyydy vain yksittäisten ongelmien ratkaisuun ja lyhytnäköiseen toiminnan ylläpitoon, vaan tavoitteena on asiakkaan ympäristön jatkuva kehittäminen muuan muassa esiin tulleiden IT-ongelmien ja niiden ratkaisujen pohjalta.

IT-tukea helposti ja henkilökohtaisesti

Contrasecin Helpdesk tarjoaa IT-tukea loppukäyttäjille yhden kontaktipisteen periaatteella. IT-tukihenkilöt tavoittaa helposti puhelimitse, sähköpostilla tai asiakasportaalin kautta, juuri sitä kautta mikä on käyttäjälle helpointa. Kaikki tukipyynnöt kirjataan Helpdeskissä niiden vastaanottokanavasta riippumatta töidenhallintajärjestelmään ja niiden etenemistä seurataan koko niiden elinkaaren ajan.

Helpdeskissä loppukäyttäjiä palvelee yrityksen IT-ympäristön tunteva, nimetty asiantuntija. Toiminta on tehokasta, kun aikaavievien pohjaselvitystöiden sijaan asiantuntija voi keskittyä heti varsinaisen ongelman ratkaisemiseen. Kynnys avun pyytämiseen on matala, kun apua tarjoaa tuttu asiantuntija.

IT-tukea tarjotaan etätuen lisäksi myös lähitukena, jolloin asiantuntija tulee loppukäyttäjän luo joko toistuvasti sovittuina ajankohtina tai tarpeen mukaan kutsuttuna.

IT-tukipalvelut ovat yrityksen käytössä joko kiinteällä kuukausiveloituksella tai toteutuneiden tuntien ja tukipyyntöjen mukaisella laskutuksella. Kuukausisopimus räätälöidään tarpeiden mukaisella määrällä tukityötä ja -pyyntöjä.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous IT-tukipalveluista

Tarjoamme IT-tukea palvelusopimuksen kanssamme tehneille yrityksille sekä etä- että lähitukena, joko kiinteällä kuukausiveloituksella tai toteutuneiden tukipyyntöjen ja -tuntien määrän mukaan veloitettuna. Suosittelemme IT-tuen sisältävää loppukäyttäjien kiinteähintaista IT-palvelupakettia. Pyytäkää tarjous ja ulkoistakaa IT-tukipalvelut Contrasecille.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä