Tilaa meiltä projektinhallinta palveluna. Tarjoamme kokemusta ja ammattitaitoa erilaisten integraatio-, konesali-, ulkoistamis- ja ICT-infraprojektien johtamiseen ja toteuttamiseen.

Tarjoamme projektien läpiviennin tueksi ja lisäresurssiksi kokeneita ja ammattitaitoisia projektityön ammattilaisia ICT-projektipäälliköstä IT- ja tietohallintopäällikköön.

Ulkopuolelta ostettu projektinhallinta on oikea ratkaisu silloin, kun omaa osaamista projektin läpivientiin ei löydy oman yrityksen sisältä, eikä uusiin rekrytointeihin ole aikaa eikä halua. 

Joustava projektityöskentelymme perustuu osaamisen hyödyntämiseen kustannustehokkaasti ja järkevästi, titteleistä huolimatta. Päällikkötason henkilöstömme hoitaa tarpeen vaatiessa myös suorittavan tason työtehtäviä, silloin kun se on kokonaiskuvan kannalta kannattavaa. Tarvittavaa tukea antaa yrityksemme kattava asiantuntijajoukko.

Pystymme tarvittaessa toimittamaan projektien kokonaistoteutuksen, jossa kannamme kokonaisvastuun siitä, että saatte sovitun palvelun. Osan työstä teemme itse, osan ostamme alihankintana.

Projektinhallintapalvelut - Projektityön ammattilaisia [ Contrasec