Projektinhallinta palveluna tarjoaa yrityksen ulkopuolista kokemusta ja ammattitaitoa erilaisten integraatio-, konesali-, ulkoistamis- ja ICT-infraprojektien johtamiseen ja toteuttamiseen. Contrasecilla on projektien läpiviennin tueksi ja lisäresurssiksi kokeneita ja ammattitaitoisia projektityön ammattilaisia ICT-projektipäälliköstä IT- ja tietohallintopäällikköön.

Projektinhallintapalvelut - Projektityön ammattilaisia [ Contrasec

PROJEKTINHALLINTA PALVELUNA

Ulkopuolelta ostettu projektinhallinta on oikea ratkaisu silloin, kun tarvittavaa osaamista projektin läpivientiin ei löydy oman yrityksen sisältä, eikä uusiin rekrytointeihin ole aikaa eikä halua. 

Contrasecin joustava projektityöskentely perustuu osaamisen hyödyntämiseen kustannustehokkaasti ja järkevästi, titteleistä huolimatta. Tämä tarkoittaa sitä, että päällikkötason henkilöstö voi hoitaa tarpeen vaatiessa myös suorittavan tason työtehtäviä, esimerkiksi silloin kun se on kokonaiskuvan kannalta kannattavaa. Tarvittavaa tukea antaa Contrasecin kattava asiantuntijajoukko.

Contrasec toimittaa tarvittaessa projektien kokonaistoteutuksen, jossa Contrasecin asiantuntijat kantavat kokonaisvastuun siitä, että asiakas saa sovitun palvelun. Osa työstä tehdään itse, osa ostetaan alihankintana.

TARJOUS PROJEKTINHALLINTAPALVELUISTA

Ottakaa yhteyttä, niin kerromme tarkempia tietoja asiantuntijoidemme osaamisesta ja referensseistämme.