Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Projektinhallinta palveluna

Projektinhallintapalvelut

Projektinhallinta palveluna tarjoaa yrityksen ulkopuolista kokemusta ja ammattitaitoa erilaisten integraatio-, konesali-, ulkoistamis- ja ICT-infraprojektien johtamiseen ja toteuttamiseen. Contrasecilla on projektien läpiviennin tueksi ja lisäresurssiksi kokeneita ja ammattitaitoisia projektityön ammattilaisia ICT-projektipäälliköstä IT- ja tietohallintopäällikköön.

Projektinhallinatapalvelut

Projektinhallinta palveluna

Ulkopuolelta ostettu projektinhallinta on oikea ratkaisu silloin, kun tarvittavaa osaamista projektin läpivientiin ei löydy oman yrityksen sisältä, eikä uusiin rekrytointeihin ole aikaa eikä halua. 

Contrasecin joustava projektityöskentely perustuu osaamisen hyödyntämiseen kustannustehokkaasti ja järkevästi, titteleistä huolimatta. Tämä tarkoittaa sitä, että päällikkötason henkilöstö voi hoitaa tarpeen vaatiessa myös suorittavan tason työtehtäviä, esimerkiksi silloin, kun se on kokonaiskuvan kannalta kannattavaa. Tarvittavaa tukea antaa Contrasecin kattava asiantuntijajoukko.

Contrasec toimittaa tarvittaessa projektien kokonaistoteutuksen, jossa Contrasecin asiantuntijat kantavat kokonaisvastuun siitä, että asiakas saa sovitun palvelun. Osa työstä tehdään itse, osa ostetaan alihankintana.

Projektinhallintapalvelut
Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous projektinhallintapalveluista

Ottakaa yhteyttä, niin kerromme tarkempia tietoja asiantuntijoidemme osaamisesta ja referensseistämme.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Projektinhallintapalveuiden
asiakastarinat ja artikkelit
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä