Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Tietoliikenne- ja IT-palvelut poikkeavan nopeasti ja joustavasti

Finlaysonin alueen palvelut

Contrasec tarjoaa Finlaysonin alueen yrityksille nopeasti ja joustavasti internet-yhteyksiä lähes koko alueen kattavasta omasta valokuituverkosta.
Finlaysonin alue Tampereella

Internet-yhteys Finlaysonin alueella

Contrasec toimittaa internet-yhteyksiä Finlaysonin alueen yrityksille oman, lähes koko alueen kattavan valokuituverkon avulla.

Valokuituverkko mahdollistaa myös nopeat konesaliyhteydet Finlaysonin alueen toimitiloista Contrasecin Finlaysonin alueella sijaitseviin konesaleihin ja siellä sijaitseville palvelimille.

Internet-yhteyden nopeus on räätälöitävissä yrityksen tarpeiden mukaan, nopeuksia saatavilla aina 1 Gbit/s asti.

Kuukausiveloitukseen kuuluu ripeä tietoliikenteen vikatilanteiden korjauspalvelu, jonka mahdollistavat päivittäin alueella operoivat asiantuntijat. Automatisoidun verkonvalvonnan avulla mahdollisiin vikatilanteisiin reagoidaan myös oma-aloitteisesti.

IT-palvelut Finlaysonin alueella

Kaikki Contrasecin tarjoamat IT-palvelut ovat luonnollisesti Finlaysonin alueen yritysten käytettävissä – tosin johtuen keskeisestä sijainnista asiakkaisiin nähden, tarjoillaan ne poikkeavan nopealla ja joustavalla palvelulla. Tarjolla kattavat IT-palvelut, kuten tietoliikenne-, konesali- sekä loppukäyttäjäpalvelut. 

Contrasecin asiantuntijat tarjoavat ammattitaitoaan tietoliikennepalveluihin liittyen, mutta myös lisäksi muun muassa ICT-infra-, integraatio-, tietoturvallisuus-, sekä projektinhallintapalveluihin. 

Contrasec on toiminut Finlaysonin alueella jo vuodesta 2001 lähtien ja palvelee tällä hetkellä alueella lähes 20:tä asiakasyritystä niin tietoliikenne- kuin IT-palveluihin liittyen.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous internet-yhteydestä Finlaysonin alueella

Jos yrityksenne toimipiste sijaitsee Finlaysonin alueella ja tarvitsette internet-yhteyden, ottakaa meihin yhteyttä niin saatte meiltä kilpailukykyisen tarjouksen. Kilpailukykyisyys syntyy vertailukelpoisista kuukausi-, asennus- ja kytkentäveloituksista sekä alueella päivittäin operoivien asiantuntijoiden palvelun ripeydestä ja joustavuudesta.

Samalla on helppo päivittää myös yrityksen verkkoratkaisut kuten lähi- ja yritysverkkopalvelut, VPN-yhteydet sekä palomuuripalvelut. Kutsukaa meidät paikan päälle, niin kartoitamme tilanteenne ja tarjoamme teille toimivan tietoliikennepalveluiden kokonaisratkaisun avaimet käteen-toimituksena. 

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä