Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Hyvä projektipäällikkö on ICT-projektin läpiviennin avaintekijä

ICT-projektipäällikkö

Palveluna yrityksen ulkopuolelta ostettu ammattitaitoinen ICT-projektipäällikkö varmistaa ICT-projektin tuloksellisen ja suunnitelmallisen läpiviennin. Ulkoistettu ICT-projektipäällikkö on yritykselle lisäresurssi, jonka ansiosta yrityksen omia resursseja ei tarvitse irrottaa projektiin muista toiminnoista, vaan toiminta niissä voi jatkua häiriöttä koko projektin ajan.

ICT-projektipäällikkö

ICT-projektipäällikkö

Tarve ulkopuoliselle ICT-projektipäällikölle syntyy usein esimerkiksi organisaation tai yrityksen uudelleenorganisoinnin, käyttöönottoprojektin, sairastapauksen tai muun yllättävän muutoksen vuoksi. Ulkopuolisen lisäresurssin tarvetta voi olla vaikea ennakoida ja tarpeen ilmetessä voi olla vaikea arvioida sen kestoa. ICT-projektipäällikköpalvelu on käytössä tarpeen mukaan räätälöidysti, joko täyspäiväisesti tai osa-aikaisena, niin lyhytaikaiseen kuin pidempäänkin tarpeeseen.

ICT-projektien onnistumismahdollisuudet paranevat merkittävästi, kun jo aloitusvaiheessa varmistetaan, että projektin toteutukseen on varattu riittävästi ammattitaitoa, resursseja sekä kokemusta. Ulkopuolinen ICT-projektipäällikkö tuo lisäresurssien ja erityisosaamisen lisäksi uutta näkemystä ICT-ympäristöön. Lisäresurssien hankinnasta kesken projektin voi muodostua myös edellytys koko projektin jatkumiselle.

Contrasecin projektihenkilöstöllä on kymmenien vuosien kokemus erilaisista ICT-ympäristön projekteista. Heillä on ammattitaito, jolla ICT-palveluiden ja ratkaisujen muutosprojektit viedään tehokkaasti ja onnistuneesti läpi. He ovat tottuneet työskentelemään monitoimittajaympäristöissä sekä useiden projektitiimien ja projektien ympäristöissä. Kaikilla Contrasecin projektihenkilöillä on tekninen tausta.

Esimerkkejä Contrasecin ICT-projektipäälliköiden toteuttamista projekteista:

Tyypillisiä pienempiä projekteja ovat esimerkiksi kehitys- ja käyttöönottoprojektit, kuten pilvipalveluiden käyttöönotto sekä erilaiset yliheittoprojektit.

Esimerkkejä Contrasecin ICT-projektipäälliköiden rooleista toteutuneissa projekteissa:

IT-päällikkö ja tietohallintopäällikkö palveluna

Auditointiprojektin tuloksena syntyy raportti, jossa kuvataan tarkastettavan kohteen tietoturvataso, havaitut ongelmat sekä annetaan konkreettiset ohjeet korjausten tekemiseen. Raportin perusteella pystytään puuttumaan kohdistetummin varsinaisten ongelmakohtien kartoittamiseen ja korjaamiseen. Ympäristössä havaitut ongelmat raportoidaan kolmessa eri tasossa; kriittinen, merkittävä sekä auditoijan esiin nostamat lievemmät puutteet korjausehdotuksineen. 

Raportti antaa puolueettoman kuvan yrityksen IT-ympäristön tietoturvasta, joten se on tehokas väline ympäristön kehittämiseen. Contrasecin konsultit auttavat luonnollisesti havaittujen ongelmien korjaamisessa.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous ICT-projektipäälliköstä palveluna

Ottakaa yhteyttä, niin kerromme tarkempia tietoja asiantuntijoidemme osaamisesta ja referensseistämme.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä