Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Erikoispalveluita erikoistarpeisiin

Erikoispalvelut

Contrasecin asiantuntijat tuottavat pitkällä kokemuksella yrityksille ja viranomaisille tietoturvallisuuden erikoispalvelut. 

Erikoispalvelut

Tietoturvallisuuden erikoispalvelut yrityksille

Contrasecin asiantuntijat tunnistavat asiakkaiden tietoturvaongelmat ja ratkaisevat ne asiakaslähtöisesti. Vuosien kokemus auttaa toteuttamaan luotettavia ja kustannustehokkaita kokonaisuuksia. Rohkeus kyseenalaistaa perinteiset vaihtoehdot mahdollistaa paremmin asiakkaiden tarpeita palvelevien ratkaisujen tarjoamisen.

Contrasec tarjoaa yrityksille ja viranomaisille ammattitaitoisia asiantuntijoita operatiivisiin, testaus-, suunnittelu-, sekä tiedon hankinta- ja analyysipalveluihin. 

Contrasecin asiantuntijat pystyvät avustamaan mm. (tietotekniikan) operatiivisen toiminnan ja taktiikan suunnittelussa ja kykenevät tuottamaan julkisen tiedon haku- ja analyysipalveluita halutuista asioista myös täysin anonyymisti.

Contrasec on yritysten tukena myös tietoturvan auditoinnissa ja konsultoinnissa sekä tietoturvallisen aineiston hävityksessä.

Contrasecin kouluttajilla on yli 15 vuoden vankka kokemus tietoturva- ja tietoliikennekoulutuksista, aina yksittäisten henkilöiden koulutuksista vaativampiin ja laajempiin viranomaistason koulutuksiin.

Palvelut pystytään tuottamaan tarvittaessa Katakrin vaatimusten mukaisesti.

erikoispalvelut
Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous tietoturvallisuuden erikoispalveluista

Tarjoamme tietoturvallisuuden erikoispalveluita yritysten ja viranomaisten erilaisiin tietoturvallisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviin erityistarpeisiin. Kysy lisää!

timo.hakkinen(at)contrasec.fi
Puh. 0400 624 341

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä