Parannamme toimintasi tehokkuutta rakentamalla käyttöösi työasemaympäristön, joka on määritelty juuri sinun tarpeitasi varten. Räätälöity työasemaympäristö on toimiva, turvallinen ja kustannustehokas.

Hoidamme puolestasi laitehankinnat, asennuksen, ympäristön ylläpidon ja jatkuvan kehittämisen, ajantasaisen dokumentaation sekä turvallisen hävittämisen. Varmistamme, että sinä voit itse keskittyä täysin oman työsi tekemiseen.

Työasemapalvelut - Räätälöity työasemaympäristö [ Contrasec

Työasemien ylläpitopalvelu rakennetaan tarpeidesi mukaan

Työasemapalvelumme rakennetaan asiakaskohtaisesti, niin että ne sisältävät vain ne palvelut, joita sinä tarvitset työntekoosi. Siksi aloitamme palvelun käyttöönoton IT-ympäristön kartoituksella, työasemien läpikäynnillä sekä ympäristön dokumentoinnilla. Näin saamme ympäristöstäsi kattavan kuvan, jonka pohjalta räätälöimme sinua parhaiten palvelevan työasemapalvelujen ratkaisun.

Sen lisäksi että työasemapalvelut mahdollistavat sen että sinä voit keskittyä täysin omaan työntekoosi, järkevä työasemaympäristön toteutus ja ylläpito lisäävät työympäristösi käytettävyyttä sekä parantavat tietoturvallisuutta. Työasemiin asennettava etähallintaohjelmisto mahdollistaa keskitetyn työasemiesi käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen päivityksen ja vianhallinnan sekä valvonnan sijainnistasi riippumatta. Asennamme ja päivitämme virustorjunnan ja tietoturvapäivitykset käyttöjärjestelmään ja apuohjelmiin. Työaseman tiedostojen varmuuskopiointi puolestaan minimoi vahingot, jos laiterikko, onnettomuus tai varkaus vie tietokoneen mukana tärkeät tiedostot ja sähköpostit. Automaattinen varmuuskopiointi ei jätä kopiointia käyttäjän muistin varaan, vaan se hoituu sovitusti ja automatisoidusti, ilman käyttäjältä vaadittavia toimenpiteitä.

Tarjoamme palvelua työasemien lisäksi myös tulostimille, puhelimille ja tableteille. Huolehdimme puolestasi työasemien elinkaarihallinnasta hankinnoista hävitykseen saakka.