Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Kokonaisnäkyvyyttä tietoturvaan

Tietoturvavalvomo

Tietoturvavalvomo eli SOC (Security Operations Center) on palvelu, joka parantaa tietoturvan kokonaisnäkyvyyttä valvomalla ja havaitsemalla tietoturvauhkia keskitetysti.
Tietoturvavalvomo-palvelut Contraseciltä

Tietoturvamurrot yleistyvät

Tämän päivän tietoturvallisuusmaailmassa on havaittavissa trendi, että vaikka perinteinen haittaohjelmatorjunta on yrityksessä kunnossa, voi tietomurron havaitseminen kestää silti todella pitkään. Tietoturvavalvomo mahdollistaa nimensä mukaisesti ongelmien havaitsemisen nopeasti, jolloin hälytyksiin voidaan reagoida heti.

SOC-palvelu skaalautuu tarpeesi mukaan

Tavallisesti tietoturvavalvomo palveluna voi maksaa asiakkaalle tuhansia euroja kuussa. Contrasecin Tietoturvavalvomon voi hankkia kiinteällä kk-hinnalla tarvittavalla laajuudella, jolloin kustannukset pysyvät kurissa. Tasot määrittelevät valvonnan kattavuuden: 9/5 eli klo 8–17 arkipäivisin; 9/7 eli klo 8–17 kaikkina päivinä; tai täysimittainen 24/7-valvonta.

Contrasecin SOC-tiimin asiantuntijuus ja huolellisesti valitut ohjelmistot käytössäsi

Contrasecin Tietoturvavalvomo hyödyntää esimerkiksi kotimaisen WithSecuren (entinen F-Secure) tuotteita ja ohjelmia. Tällöin optiona on esimerkiksi EDR-toiminnallisuus, minkä avulla Contrasec jotakin epäilyttävää havaittuaan pääsee näkemään, mitä asiakkaan palvelimella tapahtuu. Tarpeen vaatiessa anomaliteetista tehdään hälytys, joka ohjataan eteenpäin Contrasecin SOC-tiimille. Tiimillä on mahdollisuus reagoida korkeimmankin tason hälytyksiin.

Tarvittavat tietoturvalisenssit saa myös kk-veloituksella toteutuneen mukaan.

Kiinteän kk-hinnoittelun lisäksi palveluun kuuluu tuntihinnoiteltu lisäpalvelu, mikäli valvomon havaitsema tietoturvatapahtuma vaatii syvempää analysointia tai reagointia.

Jätä viesti

Yhteydenotto

Nimi*
Organisaatio*

* Tämä kenttä on pakollinen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tarjous Tietoturvavalvomosta

Ota yhteyttä Contraseciin ja pyydä tarjous Tietoturvavalvomosta ja SOC-tiimistämme.

myynti(at)contrasec.fi
Puh. 03 3123 7111

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä