Contrasecin vuokrapalvelin tarkoittaa fyysistä dedikoitua palvelinta, jonka yritys saa käyttöönsä sovitulla kuukausiveloituksella sovituksi ajaksi.

 

Vuokrapalvelin - Vuokraa fyysinen dedikoitu palvelin [ Contrasec

VUOKRAPALVELIN KÄYTTÖÖN KUUKAUSIVELOITUKSELLA

Contrasec vuokraa palvelimia palveluna yrityksille. Tämä tarkoittaa, että yritys saa käyttöönsä fyysisen dedikoidun palvelimen kiinteällä kuukausiveloituksella sovituksi ajanjaksoksi.

KOTIMAISET KONESALIT

Vuokrapalvelin voidaan sijoittaa Contrasecin turvallisiin konesaleihin, jotka sijaitsevat kahdessa eri fyysisessä sijainnissa Suomessa tai vaihtoehtoisesti johonkin muuhun asiakkaan valitsemaan paikkaan.

KATTAVAT LISÄPALVELUT

Vuokrapalvelinta hankkiessa tulisi kuukausiveloituksen lisäksi huomioida tarjolla olevat lisäpalvelut, sillä palvelimen käytettävyys ja turvallisuus varmistetaan kattavilla lisäpalveluilla. Contrasecin tarjoamia vuokrapalvelimia tuetaan lisäpalveluilla kattavasti aina palvelinylläpidosta, valvonnasta ja varmuuskopioinnista verkkoratkaisuihin.

PALVELEVAT ASIANTUNTIJAT

Contrasecin asiantuntijat tukevat vuokrapalvelinasiakkaita niin perusylläpitotyössä kuin yllättävissä ongelmatilanteissakin, jatkuvaa kehitystyötä unohtamatta. Asiakas voi myös ylläpitää itse palvelimia ja hyödyntää Contrasecin asiantuntijoiden osaamista vain tarpeidensa mukaan. Isoista konesaleista ammattitaitonsa ja kokemuksensa hankkineet asiantuntijat ovat asiakkaiden tukena riippumatta siitä onko palvelin hankittu ylläpitopalvelulla vai ilman. Asiantuntijat tavoittaa helposti puhelimella, sähköpostilla ja nettiportaalin kautta.

TARJOUS VUOKRAPALVELIMESTA

Ottakaa yhteyttä ja mietitään yhdessä millainen palvelinratkaisu ratkaisisi parhaiten yrityksenne tarpeen.

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7133