Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Tiedote liiketoimintakaupasta

Contrasec-logo musta

Contrasec Oy:n liiketoimintaa jatkavat yrityksen pitkäaikaiset työntekijät

Contrasecin nykyiset työntekijät, IT-tuotantojohtaja Juha Piitulainen ja kehitysjohtaja Jouni Konttinen ovat ostaneet Contrasecin liiketoiminnan. Liiketoiminta siirtyy uusille omistajille 01.03.2018. Nykyinen toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja Timo Häkkinen jatkaa yrityksen palveluksessa projekti- ja integraatio-osaston johtajana sekä yrityksen vähemmistöosakkaana.

Liiketoimintakaupan tavoitteena on varmistaa liiketoiminnan jatkuvuus ja kehittyminen sekä säilyttää tasainen ja hallittu kasvutahti. ”Yritys on saavuttanut elinkaaressaan tilanteen, jossa minun on aika antaa nuoremman sukupolven jatkaa yritystoimintaa uudella innolla. En ole jäämässä vielä eläkkeelle, vaan tarkoitukseni on jatkaa täysillä työelämässä vielä useita vuosia. Haluan turvata yrityksen jatkuvuuden olemalla mukana auttamassa uusia yrittäjiä.” Timo Häkkinen kuvaa tilannetta.

Uusilla omistajilla on vahva osaaminen ja kokemus ICT-palveluiden tuottamisesta, sillä he ovat olleet mukana Contrasecin kasvussa lähes koko yrityksen 16-vuotisen historian ajan. Juha on aloittanut Contrasecin palveluksessa vuonna 2003 asiantuntijana ja siirtynyt myöhemmin IT-tuotantojohtajan rooliin. Jouni puolestaan on tullut taloon vuonna 2009 ja edennyt vuosien varrella asiantuntijasta ICT-projektipäälliköksi ja siitä kehitysjohtajaksi. ”Olemme olleet Timon opissa lähes koko työhistoriamme ajan, joten meidän on luonnollista jatkaa yritystoimintaa Timon viitoittamalla tiellä.” toteavat tuoreet yrittäjät Juha ja Jouni.

Juha Piitulainen toimii jatkossa Contrasec Oy:n toimitusjohtajana ja Jouni Konttinen sekä kehitysjohtajana että senior konsulttina. Timo Häkkinen vastaa jatkossakin ICT-projekteista. Uuden hallituksen muodostavat hallituksen puheenjohtajana toimiva Jouni Konttinen sekä hallituksen nimetyt jäsenet Timo Häkkinen ja Juha Piitulainen.

Omistajavaihdos ei aiheuta muutoksia yrityksen palvelutuotantoon, eikä henkilökuntaan. Kaikki yhteystiedot säilyvät entisinä. Uudet laskutustiedot toimitetaan asiakkaille ensimmäisen laskun mukana.

Yhteistyöterveisin,

Juha Piitulainen, toimitusjohtaja
puh. 040 768 0208 , juha.piitulainen@contrasec.fi

Jouni Konttinen, kehitysjohtaja
puh. 040 563 2872 , jouni.konttinen@contrasec.fi

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä