Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

IT-palveluiden ulkoistaminen kannattaa

Contrasec-logo musta

IT-PALVELUIDEN ULKOISTAMINEN CONTRASECILLE

IT-palveluiden ulkoistaminen Contrasecille on hyvä valinta monestakin syystä.

Kustannussäästöjä syntyy, kun asiakas maksaa vain tarvitsemistaan palveluista skaalautuvasti kulloisenkin volyymin mukaan. Contrasecin tarjoamat IT-palvelut ovat asiakkaan käytössä joko kiinteällä kuukausimaksulla tai sovitusti toteutuneen käytön mukaan palvelukohtaisella yksikköhinnalla.

Toimiva ja asiakkaan liiketoimintaa tukeva IT-ympäristö rakennetaan Contrasecin kattavista IT-palveluista. Lisäksi asiakkaan IT-ympäristöä kehitetään jatkuvasti, sillä mitä tehokkaammaksi, toimintavarmemmaksi ja turvallisemmaksi asiakkaan ympäristö saadaan, sen helpompaa sen ylläpitokin on.

Tehokkuus lisääntyy kun IT-palvelut on ulkoistettu Contrasecin ylläpitoon, sillä ulkoistaminen mahdollistaa sen, että asiakas voi keskittyä takkuavan IT:n sijaan täysillä omaan ydinosaamiseensa eli oman yrityksen liiketoimintaan.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu toteutuu kun valtakunnallisen asiakaspalvelun sijaan Contrasecin asiakkaita palvelee aina nimetty asiantuntija, joka tuntee asiakkaan IT-ympäristön kuin omat taskunsa ja joka pystyy aikaa vievän ympäristöön tutustumisen sijaan keskittymään heti varsinaiseen ongelmaan.

Riskienhallinta paranee kun tietoturvallisuuteen ja teknologioihin liittyvät riskit on myös ulkoistettu. Ajantasainen IT-ympäristön dokumentaatio eliminoi riskin palveluita koskevien tietojen poistumiselle esimerkiksi mahdollisten henkilöstövaihdosten mukana.

Volyymiedut yrityskoosta riippumatta esimerkiksi palveluiden laadussa, teknologioiden hyödyntämisessä ja asiantuntijuuden suhteen.

Ammattitaitoiset asiantuntijat saattavat organisaation ulkopuolisina nähdä ratkaisuja, joita asiakas ei ole itse tullut edes miettineeksi. Asiantuntijjoiden uudenlainen näkemys ja osaaminen voivat pienilläkin muutoksilla aikaansaada merkittäviä muutoksia liiketoimintaan.

IT-ULKOISTUS ULKOPUOLISEN PROJEKTIPÄÄLLIKÖN AVULLA

Contrasecin projektinhallintapalvelu auttaa ICT-palveluiden ulkoistamisessa, olipa kyseessä ICT-palveluiden ulkoistaminen Contrasecille tai kolmannelle osapuolelle.

TARJOUS IT-PALVELUIDEN ULKOISTAMISESTA

Ottakaa yhteyttä niin teemme teille tarjouksen IT-palveluiden ulkoistamisesta.

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7133

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä