Microsoft 365 -palveluiden suojaaminen

 

Microsoft 365 -palvelut ovat maailman käytetyimpiä pilvipalveluita ja sen vuoksi ne ovat myös verkkorikollisille houkutteleva kohde. Sähköposti on vielä tänäkin päivänä helpoin, edullisin ja yleisin tapa hyökätä yrityksen sisälle. Erilaisista phishing- ja toimitusjohtajahuijauksista on tullut lähes jokapäiväisiä. On tultu siihen tilanteeseen, että pelkkä käyttäjätunnuksen ja salasanan yhdistelmä ei enää riitä turvaamaan sähköpostitilejä, vaan tunnistautumisesta on tehtävä vahvempaa.

TOIMENPITEITÄ MICROSOFT 365 -PALVELUIDEN SUOJAAMISEEN

Microsoft 365 -palveluiden suojaaminen on tärkeä osa yrityksen tietoturvaa. Tietoturvallisuuden takaamiseksi Microsoft 365 -palveluissa on tarjolla erilaisia suojaustoimia ja -asetuksia. Osa näistä suojausominaisuuksista on oletuksena käytössä, mutta oletusasetusten lisäksi on erittäin suositeltavaa tehdä lisäksi erillisiä tietoturvallisuutta parantavia suojaustoimenpiteitä. Myös esimerkiksi loppukäyttäjien ja ylläpitäjien osaaminen ja selkeä ohjeistus parantavat tietoturvaa sekä ennakoivasti että vahingon sattuessa vahinkoa rajaavasti.

MICROSOFT SILVER PARTNER

Contrasec on Microsoftin Silver -tason kumppani. 

Microsoft 365 -palveluiden suojaaminen palveluna

Contrasec tarjoaa Microsoft 365 -palveluiden suojaamista osana M365 -palveluaan. Contrasecin Microsoft 365 -asiantuntijat määrittelevät suomalaisten tietoturvaviranomaisten ohjeiden mukaan yritykselle tavoiteltavan suojaamistason ja toteuttavat sen vaadituilla toimenpiteillä.

Kerromme mielellämme lisää Microsoft 365 -palveluiden suojaamisesta.

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7111