Contrasec on muuttanut!

Contrasecin toimisto on sijainnut koko yrityksen historian ajan, aina vuodesta 2001 asti, Finlaysonin vanhalla tehdasalueella. Ensimmäinen toimisto sijaitsi aivan yrityksen alkuajat vuonna 2003 puretussa TR 57:ssa, ja toinen toimisto Satakunnankatu 18:ssa näihin päiviin asti. Yrityksen kasvun myötä olemme etsineet alueelta jo pitkään isompia toimitiloja ja nyt viimein onnistuimme löytämään meille sopivat tilat alueelta.

Olemme viihtyneet Finlaysonin alueella monestakin syystä. Tärkein syy on alueella sijaitsevat konesalimme, joiden lähellä varsinaisen toimistomme sijaitseminen on luonnollisesti logistisesti järkevää. Lisäksi kulkuyhteydet ja muut palvelut alueella toimivat hyvin. Ja koskimaisemat jaksavat sykähdyttää meitä vielä vuosienkin jälkeen!

Uuden toimistomme osoite on Finlaysoninkuja 21 A, 2. kerros. Vanha osoitteemme, Satakunnankatu 18 A säilyy postiosoitteenamme.

Uudet toimitilat mahdollistavat entistä paremmin joustavien IT-palveluiden tuottamisen. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen, vaikka uudella toimistolamme ja keskustellaan yrityksenne IT-palveluista kahvikuppien äärellä!

 

Juha Piitulainen
Toimitusjohtaja
puh. 040 768 0208

 

Minna Ahonen
Myynti- ja markkinointipäällikkö
puh. 03 3123 7133

myynti@contrasec.fi